Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce

Kan testi sonucum negatif çıktı. Demek ki 6.gündeki negatif idrar testi bir fikir veriyormus. Ne diyelim nasip. Denizi seyredip cay icerek terapi yapıyorum. Ne yapabilirim ki. Inşallah sizlere sağlıklı evlatlar guzel sonuclar nasip olsun
İnşallah bidakine tutar benimde kan sonucum 1.20 çıktı negatif Allah büyük

İnşallah bidakine tutar benimde kan sonucum 1.20 çıktı negatif Allah büyük
Benim 7. Denememdi. Artik dusunmuyorum. Belki allah bir mucize nasip eder. Artık nokta koyuyorum tüp tedavilerine. Simdi yepyeni alisverisler yaparak yeni hayatima başlayacagim. Evlenmeyi çok isteyip de bekar olan bircok arkadasım var. 40 yaşlarında. Herkesin kendince bir imtihani var. Allah hepimize huzurlu saglikli ve bereket dolu bir hayat versin..

Benim 7. Denememdi. Artik dusunmuyorum. Belki allah bir mucize nasip eder. Artık nokta koyuyorum tüp tedavilerine. Simdi yepyeni alisverisler yaparak yeni hayatima başlayacagim. Evlenmeyi çok isteyip de bekar olan bircok arkadasım var. 40 yaşlarında. Herkesin kendince bir imtihani var. Allah hepimize huzurlu saglikli ve bereket dolu bir hayat versin..
❤️❤️

Amin canım doğru söylüyorsun hepimizin bir imtihanı var bu hayatta Bizim imtihanımızda buymuş demekki 🙏

Back
X