Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce

Merhaba öncelikle Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Ben de 7sinde transfer olmuştum. 6. Ve 7. Gün evde erken gebelik testi yapmıştım onlarda silik çizgiyi görünce 8.gun kan testi yaptım çok şükür kanda da pozitif sonucu görmüştük 😊 benim de ateş basması dışında çok bir belirtim olmamisti. Şimdi yeni yeni başlıyor belirtiler 😊
Gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰

Merhaba öncelikle Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Ben de 7sinde transfer olmuştum. 6. Ve 7. Gün evde erken gebelik testi yapmıştım onlarda silik çizgiyi görünce 8.gun kan testi yaptım çok şükür kanda da pozitif sonucu görmüştük 😊 benim de ateş basması dışında çok bir belirtim olmamisti. Şimdi yeni yeni başlıyor belirtiler 😊
Maslan

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm 🙏 darısı başımıza inşallah
Amiiinnn inşallah rabbim bu yolda emek harcayan hiç bir kulunun çabasını boşa çıkarmasın inşallah 🤲 her zaman pozitif olun aklınıza sakin kötü bir şey getirmeyin dediğim gibi belirtilere de takılmayın asla 😊

Biz Kıbrıslıyız hit bize daha yakın beş dk ama doğuş bir saat mesafede olduğu için hiti seçtik nedir aklınıza takılanlar
Ya benim 22tane yumurtam toplandı 5 güne kadar 2 tane kaldı dediler oysaki biz doktorumla konuştuk kalırsa dondurcaktik dondurmaya sıcak bakmıyorlarmis galiba oyuzden okadar kalması biraz kafama takıldı amh 0.95.benim ona bağlıyorlar yumurta rezervin az kalitesiz yumurtan falan diyorlar

Ya benim 22tane yumurtam toplandı 5 güne kadar 2 tane kaldı dediler oysaki biz doktorumla konuştuk kalırsa dondurcaktik dondurmaya sıcak bakmıyorlarmis galiba oyuzden okadar kalması biraz kafama takıldı amh 0.95.benim ona bağlıyorlar yumurta rezervin az kalitesiz yumurtan falan diyorlar
Sana taze trasvermi yaptılar.cok yumurtan toplanmış aslında benim 12 toplandı 6 tane kaldı geriye ikisini koyduk 4 kaldı içerde bizim

Back
X