Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım yardımınıza ihtiyacım var

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
merhaba kızlar ben 23 yasında 7 aylık evlı bayanım gebelık dusunuyorum hormon kan ıdrar sımır testlerı yaptırdım hıcbır sorun cıkmadı hepsı temızdı doktorum bekle zamanla olur dedı ben normalde her ayın 15 ınde adet goruyodum fakat aralık ayında 21 ınde gordum ve 1 gun surdu kanama cok az oldu 8ocakta doktora gıttım karından ultrasonla baktı rahmınde kese gorunuyo dedı bebek olabılır dedı kan tahlılı yapıldı sonuc negatıftı doktor 15 gun sonra yıne gel dedı sızce o nedırrr hamıle olsam kanda cıkmazmıydıııı

merhaba kızlar ben 23 yasında 7 aylık evlı bayanım gebelık dusunuyorum hormon kan ıdrar sımır testlerı yaptırdım hıcbır sorun cıkmadı hepsı temızdı doktorum bekle zamanla olur dedı ben normalde her ayın 15 ınde adet goruyodum fakat aralık ayında 21 ınde gordum ve 1 gun surdu kanama cok az oldu 8ocakta doktora gıttım karından ultrasonla baktı rahmınde kese gorunuyo dedı bebek olabılır dedı kan tahlılı yapıldı sonuc negatıftı doktor 15 gun sonra yıne gel dedı sızce o nedırrr hamıle olsam kanda cıkmazmıydıııı

slm. valla canım kese görünüyosa hamilesindir diye biliyorum ben boş olabilir o ayrı ama yinede kanda çıkar negatif derken nasıl bi degerdi 0.100 den küçükmü yoksa 3 5 bi şeyler var mıydı aralıgın 15inde adet görmüşsen doktora gittiginde ortalama 3 haftalık hamileydin doktor neden 15 gün sonra geldi bence kan degerinde 3 5 bi şeyler gördü belkide yükselicekmi diye 15 gün sonra gel dedi yada kese boşmu yoksa degilmi diye sanırım:53:

slm. Valla canım kese görünüyosa hamilesindir diye biliyorum ben boş olabilir o ayrı ama yinede kanda çıkar negatif derken nasıl bi degerdi 0.100 den küçükmü yoksa 3 5 bi şeyler var mıydı aralıgın 15inde adet görmüşsen doktora gittiginde ortalama 3 haftalık hamileydin doktor neden 15 gün sonra geldi bence kan degerinde 3 5 bi şeyler gördü belkide yükselicekmi diye 15 gün sonra gel dedi yada kese boşmu yoksa degilmi diye sanırım:53:

kan tahlılınde 0.2 yazıyo cnm en son 15ınde degıl 21 ınde oldum bende saskınım ıste bakalım haftaya gel dedı 2 lıtre su ıc dedııı

kan tahlılınde 0.2 yazıyo cnm en son 15ınde degıl 21 ınde oldum bende saskınım ıste bakalım haftaya gel dedı 2 lıtre su ıc dedııı

çok enteresan olmuş durumun canım.çünkü değerinin 2000lerde yada daha yüksek çıkması lazımki kese görünsün.
keseyi görmüş ama hcg çıkmamış.3haftalık gebelikte zaten kese görünmez.5 6 haftalarda kese görünüyor.
kimyasal olmuştur dicem ondada kese görünüyormu bilmiyorum.neyse
bence başka bi doktora daha git yada endişelenmeden haftayı bekle.hakkında hayırlısı.

çok enteresan bence imkanın varsa yarın baska dr git hamile olmayan kadında kesemi olurmuş:53:

çok enteresan bence imkanın varsa yarın baska dr git hamile olmayan kadında kesemi olurmuş:53:

canım bi yıl kadar oldu bendede kese gözüktü çatlak doktor bi gebesin bi deilsin dedi kese 3 mm di sence bu nedir adet oldum ama hiç dikkat etmedim o ay ağır falan kaldırdım baya yani sence :(

canım bi yıl kadar oldu bendede kese gözüktü çatlak doktor bi gebesin bi deilsin dedi kese 3 mm di sence bu nedir adet oldum ama hiç dikkat etmedim o ay ağır falan kaldırdım baya yani sence :(

başka bi doktora daha görün canım ya üstüne gördün hamilesin yada düşük oldu bazen kadınlar farkında olmadan hamile kalıp düşebiliyomuş adetle farketmiyomuşuz bile ama o kadarcıkken kese görünürmü bilmiyorum benim geçen yıl son adet tarihim 16 eylüldü 20 ekimde felan kesem göründü 30 eylül gibi ilişki olmuştu yani o zaman hamile kaldım biliyorum çünkü çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım yani son adet tarihinden 4 hafta kadar sonra kese görünüyo ortalama içini ferah tut her şey zamanında en güzel şekliyle olur inşallah hiç merak etme durumdan haberdar et beni

Back
X