breath12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2020 3.542 2.677 63 3 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi breath12 #1 Merhabalar..yaklasik 5 gundur arisutu propolis polen karimini kullanmaya basladim..ve kasiklarimda inanilmaz agri olustu..daha once kullanipta hamile kaldigini duaunen varmi..sizde kullaniminizda kasik agrisi yasadinizmi..bilgi verebilirseniniz cok sevinirim
Merhabalar..yaklasik 5 gundur arisutu propolis polen karimini kullanmaya basladim..ve kasiklarimda inanilmaz agri olustu..daha once kullanipta hamile kaldigini duaunen varmi..sizde kullaniminizda kasik agrisi yasadinizmi..bilgi verebilirseniniz cok sevinirim
Y Yosun39 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 1 0 1 39 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi breath12 #2 Ben 2 yıl önce başarısız tüp bebek denemesinden 1 ay sonra kullandım ve ertesi ay hamileydim ama 2.5 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef şimdi yine kullanıyorum inşallah rabbim gönlümüze göre verir
Ben 2 yıl önce başarısız tüp bebek denemesinden 1 ay sonra kullandım ve ertesi ay hamileydim ama 2.5 aylık kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef şimdi yine kullanıyorum inşallah rabbim gönlümüze göre verir