Merhaba kızlar benim gibi bu ay ovalisyon testi yapanlar burda gelişmeleri birlikte takip edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Evva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.885
En iyi cevaplar
1
96.927
598
30
Hanımlar son adet tarihi 13 Mart bu ay ovalisyon testine adet biter bitmez başladım kaçırmamak için geçen ayda yapmıştım ama nasip olmadı benim gibi olanlar gelin hep birlikte takip edelim birbirimize umut olalım gelişmeleri beraber takip edelim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerleri alırız benim testler bu şekilde sanırım bu günden itibaren pike yaklaşıyorum siz ne diyorsunuz
15847094259942087977302114677880.webp

Biraz konularına baktim da bebek istiyorsun sanırım. Rabbim bu mübarek ay hürmetine hayırlı evlatlar versin inşallah. Ne istiyorsun bilmiyorum ama icimden hatta inşallah da oğlan olsun diye geçirdim 😀( ezanda okunuyordu) Allaha emanet ol

Biraz konularına baktim da bebek istiyorsun sanırım. Rabbim bu mübarek ay hürmetine hayırlı evlatlar versin inşallah. Ne istiyorsun bilmiyorum ama icimden hatta inşallah da oğlan olsun diye geçirdim 😀( ezanda okunuyordu) Allaha emanet ol
Sağol teşekür ederim iyi dileklerin için kız oğlan hiç farketmez sağlıklı olsun yeterki🤗

Back
X