merhaba kızlar bi sorum olacak sizlere.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi tok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
üçlü tarama testının fıyatı nekadar yaptıran varsa yazabılırmı acaba

kızlar hıc kımse cevap yazmamıs üclü tarama testı yaptıran yokmu aranızda fıyatını yazsanız bı

cnm bne yaptırmıştım ssk karşılıyodu yarısı 70tl ödemiştim hatırladıgım kadarıya başka hastaedede 40tı değişiyo hastaneye göre cnm hayırlı dogumlar

canım ben 170 tl vermıstımmmm.....bu arada hamılemısın oyleyse cok sevındım allah tamamına erdırsın ıns

canım ben 170 tl vermıstımmmm.....bu arada hamılemısın oyleyse cok sevındım allah tamamına erdırsın ıns

evet canım hamıleyım ıkılı tarama testı yaptırmıstım ssk karsıladı 90 verdım sımdı uclu tarama testı ıstedıler onun fıyatını merak ettım sızlere bı sorayım dedım amınnn canımm ınsallah

cnm bne yaptırmıştım ssk karşılıyodu yarısı 70tl ödemiştim hatırladıgım kadarıya başka hastaedede 40tı değişiyo hastaneye göre cnm hayırlı dogumlar

canım ben gıttıgım doktorumun anlastıgın labratuvar varmıs orda yaptırıyorum mecburen onun ıcın sordum cok sagolunamınn canım sagol rabbım herkese versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…