Merhaba kizlar Bilgi alabilirmiyim

Sebill

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
41
8
1
45
Merhaba kızlar 13 yasinda bir oğlum var yaşım 42 adetlerim düzenli.. 5 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmuyor fsh değerim 17 çıktı dr menopoz süreci dedi.fakat dediğim gibi adetleri düzenli. Bu ay klomen verdi. Ama vücut tanımıyla yumurtlama görmedim geçen ay görmüştüm.. fsh 17 değeriyle bu yasta hamile kalanlar varmi aranızda.. bu değeri dusurmem için ne oneriyorsunuz

Tabiki hamile kalabilirsiniz daga yaşiniz kaç Allah aşkin Menepoz malesef yaşa bakmiyor ki.inşallah sizin menapoz değildir tabiki ama farkki doktorlara gidin hormonlu sprial takilip adet olma zamani uzatiliyor diye biliyorum ama bi araştirin bence

Tabiki hamile kalabilirsiniz daga yaşiniz kaç Allah aşkin Menepoz malesef yaşa bakmiyor ki.inşallah sizin menapoz değildir tabiki ama farkki doktorlara gidin hormonlu sprial takilip adet olma zamani uzatiliyor diye biliyorum ama bi araştirin bence
Ciddi misiniz bak buna nasıl sevindim. Bugün burda gördüğüm tüm yorumları değerlendirerek hayt tohumu aslan pencesi ne varsa aktaran toplayıp geldim 🤦‍♀️

Merhaba. Öncelikle doktorunuzun değiştirmenizi öneririm. Benim haziran da 21 cikti sonra düzenli folikasit ve multivitaminler kullandım kendiliğinden 13 e düştü kasımda. Doktorum fsh dusurmek için trisequens isimli bir ilaç verdi 2 ayda 10 un altına düştü. Sonrasında klomen verdi ve yumurta takibi yapti. 17 iken klomen vermesi mantıklı gelmedi bana. 10 un üzerinde olduğunda hamile kalmak çok zor çünkü. Bu ilaçla ilgili bir konumuz var oraya ekliyorum sizi. Bitkisel kürler bazen yan etki yapabiliyor dikkatli kullanın

Merhaba. Öncelikle doktorunuzun değiştirmenizi öneririm. Benim haziran da 21 cikti sonra düzenli folikasit ve multivitaminler kullandım kendiliğinden 13 e düştü kasımda. Doktorum fsh dusurmek için trisequens isimli bir ilaç verdi 2 ayda 10 un altına düştü. Sonrasında klomen verdi ve yumurta takibi yapti. 17 iken klomen vermesi mantıklı gelmedi bana. 10 un üzerinde olduğunda hamile kalmak çok zor çünkü. Bu ilaçla ilgili bir konumuz var oraya ekliyorum sizi. Bitkisel kürler bazen yan etki yapabiliyor dikkatli kullanın
Çok teşekkür ediyorum

Benim de zaten klomen vermesine aklım takıldı.. fakat benim adetlerimde düzenli bu ay ovulosyan testide yaptım bugun pozitif yani yumartlamayi gördüm. Ama kalesi muamma...

Back
X