X xasthur Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2018 111 17 13 25 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xasthur #41 Dreamweaver .!.: Hissediyorum sevdiğin çocuk seni kanka gibi görüyor Genişletmek için tıkla... Ben xasthur neden öyle görüyor acabaaaaa daha soru sormadım
Dreamweaver .!.: Hissediyorum sevdiğin çocuk seni kanka gibi görüyor Genişletmek için tıkla... Ben xasthur neden öyle görüyor acabaaaaa daha soru sormadım
X xasthur Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2018 111 17 13 25 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xasthur #42 geodal .!.: Sen daha 17 misin Bu yaşta ne hissi ne falı ne derdi en büyük derdin geleceğin onuda kaybetme böyle saçma salak işlerle Genişletmek için tıkla... Çok ihtiyacım var bu aralar innamıyosunuz ama ağlıyorum moralim cok bozukdu o soruyu sorarken
geodal .!.: Sen daha 17 misin Bu yaşta ne hissi ne falı ne derdi en büyük derdin geleceğin onuda kaybetme böyle saçma salak işlerle Genişletmek için tıkla... Çok ihtiyacım var bu aralar innamıyosunuz ama ağlıyorum moralim cok bozukdu o soruyu sorarken
X xasthur Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2018 111 17 13 25 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi xasthur #43 geodal .!.: Sen daha 17 misin Bu yaşta ne hissi ne falı ne derdi en büyük derdin geleceğin onuda kaybetme böyle saçma salak işlerle Genişletmek için tıkla... Hala öyle
geodal .!.: Sen daha 17 misin Bu yaşta ne hissi ne falı ne derdi en büyük derdin geleceğin onuda kaybetme böyle saçma salak işlerle Genişletmek için tıkla... Hala öyle