Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geçti mi yoksa daha olmana var mı eğer öyleyse yükselme ihtimali varBtcgh değeri nasıl olmalı yardımcı olur musunuz
Çatlatma iğnesi vurmuştum bugün 14. GünAdetın geçti mi
İğne ile çatlatma olmuştu nasıl hesaplamam lazım geçtiğiniAdetin geçti mi yoksa daha olmana var mı eğer öyleyse yükselme ihtimali var
14.gün iğnenin etkisi gider gebelikte belli olurdu seninki sınırda iki gün sonra tekrar kan ver bence inşallah değerin yükselirİğne ile çatlatma olmuştu nasıl hesaplamam lazım geçtiğini
Adetine kaç gün var adet tarihini bilmiyor musunİğne ile çatlatma olmuştu nasıl hesaplamam lazım geçtiğini
İnşallah dediğiniz gibi olur14.gün iğnenin etkisi gider gebelikte belli olurdu seninki sınırda iki gün sonra tekrar kan ver bence inşallah değerin yükselir
Ayın 1inde iğne vurdum bugün 15. Gün adetime 4 gün var dahaAdetine kaç gün var adet tarihini bilmiyor musun
Anladım çok teşekkür ederimBenim iğnenin 13.günü 2.30 gibi bişey çıkmıştı sonraki günü 3.46 gebelik var diye sevinip bir kaç gün vermedim kan 3 gün sonra 1.98e düştü doktorum kimyasal olmuş dedi çünkü iğne etkisi artmaz azalmaz sizde yarın tekrar kan verin ona göre anlarsınız
Ay hadi inşallah değerin yükselir daha adetine var çünküAyın 1inde iğne vurdum bugün 15. Gün adetime 4 gün var daha
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olurAy hadi inşallah değerin yükselir daha adetine var çünkü
Haber ver banadaTeşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur![]()
Bugün tekrar kan verdim 2.83 e düşmüşHaber ver banada
Nasip değilmiş demek ki sıkma canınıBugün tekrar kan verdim 2.83 e düşmüş![]()