merhaba kızlar çok stres yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilinmeyen000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
56
7
1
25
ilişkiden sonraki 19. gün normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yaklaşık beş dakika bekledim ama saatler sonra baktığımda sanki silik bir çizgi gördüm ama buharlaşma da olabilir diyorum. ilişki korunmasizdi içe boşalma olmadı. ilişki 4 Mayıs gecesi oldu bu ayın 11'inde de regl oldum ama kesik kesik oldu hiç böyle reglim olmamisti. kanamanın başladığı ikinci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bir de işte 19. günde yaptığım normal gebelik testi de bahsettiğim gibi. sizce ihtimali nedir

Zevk suyundan hamile kalınabilir belki regl değildi de yerleşme kanamasıydı bilemeyiz.

kac mılyonda ya da bınde bır bılemem ama olası tabı. sonradan cıkan cızgı kuruma cızgısı. bence en garantsi kan vermek. 4 mayıstan bu gune 22 23 gun gecmıs . varsa kanda cıkar negatıfse rahatına bakarsın

Sizi anlıyorum, malesef geri çekilme bir korunma yöntemi olmuyor,oyle zannedilebiliyor ama riski de yüksek.
Öte yandan bu sene mart nisan ve mayısta adet dengesizlikleri çok yaşanmış özellikle de daha önce hiç dengesizlik yaşamayanlarda bile olmuş yani mevsimsel etkilerin yoğun olduğundan bahsediliyor, ben de onlardan biriyim. Yumurtlama dönemlerinizde olduysa ilişki risk yükseliyor, değilse risk düşüyor ama kan vermişsiniz zaten , sonuca göre durumunuz netleşir, gönlünüzce olsun.

çok teşekkür ediyorum canım benim

Gerçekten yeter artık, aynı içerikle 9 konu açtınız, defalarca uyarıyoruz açmaya devam ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…