• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar dert bitmez

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
uc yıl olacak eşim zayıflamadı hala ve İnan'ın istemıyorum yanımda yatmasını bike var mı benım gibi olan

Eşiniz kilolu ve onunla yatmak istemiyor musunuz ?

Evlenmeden önce kaç kiloydu,şimdi kaç kilo?

Sana diyecek bir şeyimiz yok artık.
Evliliğinden mutsuzsun KK'da 800 defa boşan dediler.
Şimdi kiloyu bahane edip istemiyorum diyosun.
Senin sorunun şu; adamı sevmiyosun.
Zayıflayıp zayıflamaması seni ilgilendirmez bu onun problemi.
Kilo veremiyorsa ya da vermek istemiyorsa onu bağlar.
Evliliğindeki tüm problemin nedeni de; aileni özlüyorsun ve evlilik senin için uygun değil.
801. defa da ben söyleyeyim boşan.
Ve mutlaka psikolojik destek al.

Sorun kilo degil becede adami sevmiyorsun
Evlendigimizde kasli olan kocam suan 30 kilo aldi ve ben minciklamaya doyamiyorum hic batmiyo gozume kendi rahatsiz oldigunda spor yapiyo o ayri ama benim icin sorun yok sevmeyince ne yapsa da gozund farkli gelmeyecek bence

Siz eşinize genel olarak takmış durumdasınız, konularınızdan anladığım kadarıyla herşeyi size batıyor ve siz hayatınızdan memnun değilsiniz. Acaba diyorum biraz eşinizi olduğu gibi kabul edip siz de yapmak istediklerinize odaklansanız daha güzel olmaz mı..

Sana diyecek bir şeyimiz yok artık.
Evliliğinden mutsuzsun KK'da 800 defa boşan dediler.
Şimdi kiloyu bahane edip istemiyorum diyosun.
Senin sorunun şu; adamı sevmiyosun.
Zayıflayıp zayıflamaması seni ilgilendirmez bu onun problemi.
Kilo veremiyorsa ya da vermek istemiyorsa onu bağlar.
Evliliğindeki tüm problemin nedeni de; aileni özlüyorsun ve evlilik senin için uygun değil.
801. defa da ben söyleyeyim boşan.
Ve mutlaka psikolojik destek al.
:KK51: +1

Zayıflasa bu sefer başka özelliği gözünüze batacak çünkü siz adamı sevmiyorsunuz.
Böyle evliliğin sürmesine yazık.

Benim esim evlendigimizde 70 kiloydu simdi 105 kilo ama ayni insan seviyoruz gobusunu baska sorunlar olmali

Back
X