O belli olmuyo yani herkeste once cikmiyo canim. Bu adetten ziyade yumurtlama gunuyle alakali. Yumurtlamadan sonra 12.13. Gunlerde cikiyo ne zaman yumurtladigi bilmen lazimMerhaba kizlar..idrar testi yaptim neagtif cikti..adetten once yapip negatif cikipta..sonradan pozitif dugunu ogrenen varmi..bilgi verebilirseniz cok sevinirim..
Merhaba canım. Yarin adet olmam lazımdı geçen hafta cumartesi günü akşam test yaptım pozitiv çıktı. Yani adetten 4 gün önce çıktı bende. Ama 5 gün önce sabah yaptım negativdi. Senin adetime kaç gün kaldiMerhaba kizlar..idrar testi yaptim neagtif cikti..adetten once yapip negatif cikipta..sonradan pozitif dugunu ogrenen varmi..bilgi verebilirseniz cok sevinirim..
Canim adet surecinin tam ortasiysa.ki ben ovulasyon felan yapmadim ..bugun 12. Gunu..O belli olmuyo yani herkeste once cikmiyo canim. Bu adetten ziyade yumurtlama gunuyle alakali. Yumurtlamadan sonra 12.13. Gunlerde cikiyo ne zaman yumurtladigi bilmen lazim
Masallah masallah canim..benim adetim bugundu.ama benim kisa suruyo yani 22 gunde bir oluyodum.sanirim negatif benimm..Merhaba canım. Yarin adet olmam lazımdı geçen hafta cumartesi günü akşam test yaptım pozitiv çıktı. Yani adetten 4 gün önce çıktı bende. Ama 5 gün önce sabah yaptım negativdi. Senin adetime kaç gün kaldi
Anladım canım. Birazdaha beklee yine test yap. Rabbim gönlüne göre versin inşallahMasallah masallah canim..benim adetim bugundu.ama benim kisa suruyo yani 22 gunde bir oluyodum.sanirim negatif benimm..
Amin canim..seninde saglicakla kucagina almayi nasip etsin allahim..katalanarak artar insallah degerlerin..Anladım canım. Birazdaha beklee yine test yap. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canim adetin duzenli midir duzenli ise hic ginluk bile aksamiyor ise 14. Gun adet olursun. Bu hesaba gore duzenli ise bekledigin adet tarihinden 14 gun onceye git. Bugunle arasinda 12 gun mu var?Canim adet surecinin tam ortasiysa.ki ben ovulasyon felan yapmadim ..bugun 12. Gunu..
Amin inşallah canım tsk ederimAmin canim..seninde saglicakla kucagina almayi nasip etsin allahim..katalanarak artar insallah degerlerin..
Canim..benim adetim 22 gunde bir oluyor..duzenlidir ama rezerv azligi var adet donemim kisa biras..Canim adetin duzenli midir duzenli ise hic ginluk bile aksamiyor ise 14. Gun adet olursun. Bu hesaba gore duzenli ise bekledigin adet tarihinden 14 gun onceye git. Bugunle arasinda 12 gun mu var?
Yani yumurtlama mi az oluyor? Oyleyse sana birsey tavsiye edebilirimCanim..benim adetim 22 gunde bir oluyor..duzenlidir ama rezerv azligi var adet donemim kisa biras..
Evet kuzum cok az oluyor..folikuller olusuyor fakat olgun yumurta 1 tane oluyor..tabikde memnuniyetleYani yumurtlama mi az oluyor? Oyleyse sana birsey tavsiye edebilirim
Bak soyle soyleyeyim ablamin da oyleydi. Tedavi ile oldu ama o donem yumurta toplamak icin doktor her ay cagiriyordu ama toplanamiyordu incir ve zeytinyagi ile kur yapti. O ay doktora gittiginde 7 8 tane toplandi bi de yumurta alinamazken iclerinden bu daha iyi diye secerek toplamaya basladilar oyle artti. O yuzden ihtiyaci olana anlatiyorum bi dua edilse yeter ben simdi ablamdan tam olarak ogreneyim sana anlatirim olur muEvet kuzum cok az oluyor..folikuller olusuyor fakat olgun yumurta 1 tane oluyor..tabikde memnuniyetle
Tatlim bo 15 gundur onu yapmaya basladim bende..zeytinyaginda bekletilmis incir tuketiyorum hergun ac karnina 1 tane..sorabilirsen cok sevinirimm..yani nasil tuketiyomus..insallah banada faydasi olur birde baska bisey yapmismi.Bak soyle soyleyeyim ablamin da oyleydi. Tedavi ile oldu ama o donem yumurta toplamak icin doktor her ay cagiriyordu ama toplanamiyordu incir ve zeytinyagi ile kur yapti. O ay doktora gittiginde 7 8 tane toplandi bi de yumurta alinamazken iclerinden bu daha iyi diye secerek toplamaya basladilar oyle artti. O yuzden ihtiyaci olana anlatiyorum bi dua edilse yeter ben simdi ablamdan tam olarak ogreneyim sana anlatirim olur mu
Ablamin yazdigini aynen yapistiriyorum canim.Tatlim bo 15 gundur onu yapmaya basladim bende..zeytinyaginda bekletilmis incir tuketiyorum hergun ac karnina 1 tane..sorabilirsen cok sevinirimm..yani nasil tuketiyomus..insallah banada faydasi olur birde baska bisey yapmismi.
Canim 21 gun koymadim..yani ilk koydugumda 3 gun felan beklettim sonra hergun sadece 1 tane incir yedim..yerinede incirin yenisini koydum.yedikce.iste 15 gundur felan oldu yemeye baslayali..ama dedigim gibi kapali bir yerdede durmadi..zeytinyagindan icmedim ama..kuruincir koydum ben.buarada..zeytinyagi organik..kullandigim.tesekkur ederim canim..sende kullansana tatlim..hem faydalida..bisey..Ablamin yazdigini aynen yapistiriyorum canim.
Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Sen bu sekilde mi yapmistin. Bir de hakiki zeytinyagi olmasi gerek
Henuz kullanmadim ben eger olmazsa tabi ki kullanirim. Ama sen bu dedigim tarife gore yap bence. En azindan bunun faydasini biz doktorlarla gordukCanim 21 gun koymadim..yani ilk koydugumda 3 gun felan beklettim sonra hergun sadece 1 tane incir yedim..yerinede incirin yenisini koydum.yedikce.iste 15 gundur felan oldu yemeye baslayali..ama dedigim gibi kapali bir yerdede durmadi..zeytinyagindan icmedim ama..kuruincir koydum ben.buarada..zeytinyagi organik..kullandigim.tesekkur ederim canim..sende kullansana tatlim..hem faydalida..bisey..
Bunda da kuru incir zatenCanim 21 gun koymadim..yani ilk koydugumda 3 gun felan beklettim sonra hergun sadece 1 tane incir yedim..yerinede incirin yenisini koydum.yedikce.iste 15 gundur felan oldu yemeye baslayali..ama dedigim gibi kapali bir yerdede durmadi..zeytinyagindan icmedim ama..kuruincir koydum ben.buarada..zeytinyagi organik..kullandigim.tesekkur ederim canim..sende kullansana tatlim..hem faydalida..bisey..
Henuz kullanmadim ben eger olmazsa tabi ki kullanirim. Ama sen bu dedigim tarife gore yap bence. En azindan bunun faydasini biz doktorlarla gorduk
Cok tesekkur ederim canimmm..zaten bende suanda vitamin ve hormon tedavisi goruyorum.eylulde tup bebek olcak eger dogal yolla kalamazsam ..dedigini yapicam..tatlim..cok tesekkurler tekrar..Bunda da kuru incir zaten
Rica ederim insallah sen de faydasini goreceksinCok tesekkur ederim canimmm..zaten bende suanda vitamin ve hormon tedavisi goruyorum.eylulde tup bebek olcak eger dogal yolla kalamazsam ..dedigini yapicam..tatlim..cok tesekkurler tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?