F Fdmeaa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 8 1 1 28 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdmeaa #1 Hayalet çizgi var mı kızlar bakar mısınz?
Reginaphalange2 🐣 Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 986 726 23 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdmeaa #2 Çizgi görünüyor, kan verdiğinizde netleşmiş olur. Hayırlı olsun inşallah
Vaalbara Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 7.144 19.380 168 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdmeaa #3 Bana var gibi geldi testte bı sıkıti yoksa, kaç dkda cikti, kan verirsen daha iyi olur, hayırlısı olsun inşallah
Bana var gibi geldi testte bı sıkıti yoksa, kaç dkda cikti, kan verirsen daha iyi olur, hayırlısı olsun inşallah
F Fdmeaa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 8 1 1 28 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdmeaa #4 Vaalbara .!.: Bana var gibi geldi testte bı sıkıti yoksa, kaç dkda cikti, kan verirsen daha iyi olur, hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İlk dk da çıktı adet gecikmemim 2 gününde attım testı sonra bakamadım da kurumuş halı nasıl diye. Çok teşekkür ederim. ☺
Vaalbara .!.: Bana var gibi geldi testte bı sıkıti yoksa, kaç dkda cikti, kan verirsen daha iyi olur, hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İlk dk da çıktı adet gecikmemim 2 gününde attım testı sonra bakamadım da kurumuş halı nasıl diye. Çok teşekkür ederim. ☺
F Fdmeaa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 8 1 1 28 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdmeaa #5 Reginaphalange2 .!.: Çizgi görünüyor, kan verdiğinizde netleşmiş olur. Hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dün yapmıştım yarın da bır erken gebelik testı alırım ınsaAllah çok emın olamadım ben sormak ıstedım
Reginaphalange2 .!.: Çizgi görünüyor, kan verdiğinizde netleşmiş olur. Hayırlı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dün yapmıştım yarın da bır erken gebelik testı alırım ınsaAllah çok emın olamadım ben sormak ıstedım
Reginaphalange2 🐣 Kayıtlı Üye 12 Haziran 2024 986 726 23 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdmeaa #6 Fdmeaa .!.: Çok teşekkür ederim dün yapmıştım yarın da bır erken gebelik testı alırım ınsaAllah çok emın olamadım ben sormak ıstedım Genişletmek için tıkla... Onu da at bakalım buradan
Fdmeaa .!.: Çok teşekkür ederim dün yapmıştım yarın da bır erken gebelik testı alırım ınsaAllah çok emın olamadım ben sormak ıstedım Genişletmek için tıkla... Onu da at bakalım buradan