Canım sence gideyimmi gitmeyeyimmi gidersem kocam için gidecepim zaten anne sevgim yok çünkü evlendiğim günden ber bir kere annelik yapmadı hamileliğimde bile 9 ay boyunca aramadı hastaneye düştüğümde aradılar işte bunu kimseye anlatamıyorsunBak kadinin kötülügü dönüp dolasip onu bulmus. Sen ona uyma ayni duruma düsmeyesin. Allah sifa versin diye dua et, kenara cekil kendi ailenle ilgilen. Size de cok gecmis olsun. Allah bebeginize saglikli uzun ömürler versin
9 ay aramadı saolsun hastaneye düştüğümde doğum yaptığımda geldi gidersem eşim için gideceğim Allah korusun bişey olur anneme geçmiş olsun demedin muhabbetleri olur diye korkuyorumYerinizde olsam gitmem, nispet icin de gitmem, tamamen benden uzak Allaha yakin durumu.
Elalemin karnına beddua ede ede kendi karnında bulmuş illeti. Bu ona yeter zaten, şimdiden sonra ne yapsanız sizi kötü bilirler, anne şaka değildir, eşiniz annesinin arkasından oh çekişlerinizi unutmaz, sizin annenize de yapılsa içinizden çıkmaz. Deccal olsun isterse ana anadır çünkü. Gül gibi huzurunuzdan olmayın durduk yere.Yorumlarda herkez meleğe bürünmüş ben oh olsun demiyorum ama benim çektiklerimi allah bilir ki herkeze beddua eden bi insan birisi gıcığına gitsin birisiyle kavgalı olsun direk bedduaya başlar karnındakine döksün inşallah parayı der bu ne demek kadının doğmamış bebeğine bile bir meleğe bile beddua eden bi insan ben mi kötü oluyorum çok şükür daha bir insana beddua etmedim ben hastanede kalırken çocuğum hareket etmiyordu hep oksijen takıyorlardı ben kendi derdime düşmüştüm kadın benim tansiyonumu çıkarma derdine düşmüş gebelik zehirlenmesi geçirdim bende ölebilirdim
Yorumlarsa herkez meleğe bürünmüş kimse başına gelmeden anlayamaz hamileliğimde 9 ay boyunca bir kere bile aramadı evlermiz on dakika kızıyla bir olup bişeye kinlenip küsüyorlar kocam her işten geldiğinde kendine yemek hazırlardı hergün yorgun yorgun bir anne olarak evladına bar insanın ciğeri acır hastaneye düştüğümde geldi saolsun arkamdanda dalga geçiyormus bacakları 5 kiloluk su bidonu olmus diye zevkleniyormus ve yorumlarda hala bana kinli diyorlar benim en kötü günlerimdi nasıl unutayımBana uzak cehenneme direk olsun derim.. siz laf etseniz de yaptıklarından ders alacağını sanmıyorum
Canım sence gideyimmi gitmeyeyimmi gidersem kocam için gidecepim zaten anne sevgim yok çünkü evlendiğim günden ber bir kere annelik yapmadı hamileliğimde bile 9 ay boyunca aramadı hastaneye düştüğümde aradılar işte bunu kimseye anlatamıyorsun
Bende eşimin gözünde kötü olmamak için gideceğim kimisi gitme sana uzak allaha yakın olsun demişlerde Allah korsuun başına birşey gelse eşim ölesiye geçmiş olsuna bile gitmedin anneme deyip dururElalemin karnına beddua ede ede kendi karnında bulmuş illeti. Bu ona yeter zaten, şimdiden sonra ne yapsanız sizi kötü bilirler, anne şaka değildir, eşiniz annesinin arkasından oh çekişlerinizi unutmaz, sizin annenize de yapılsa içinizden çıkmaz. Deccal olsun isterse ana anadır çünkü. Gül gibi huzurunuzdan olmayın durduk yere.
Aynen canım millet sorunu bende bulmus ben lohusalığımda bile kaç kere evine gittim bakmaya felan gelmedi artık kimsem yoktu daraldım gittim yani sabah gidip aksam dönerdim eşime dedimki dur bide o arasın öyle gideyim dedm çocuğum 3.5 aylık insan torununudamı merak etmez ilk evlendiğim sene ramazan girdi direk hayatımda ilk defa güllaç yapıp götürdüm yüzüme eline sağlık diğer gelinden hiç görmedik dediler arkamdanda görümcemle diyorlarmıski malzemesinden çalmıs diyorlarmıs benimm içimdemi kötülük var anlamıyorum bu insanların yarısınıInsanlik adina kisa gidip gecmis olsun deyip dönebilirsiniz esinizin hatrina. Esiniz simdi zor zamanlardan gececek annesinin hastalik sürecinde. Eski konulari dillendirip durmayin o yüzden, ama mesafenizi genel olarak koruyun. Her hasta da ayni degil. Kadin hastaligin zorlulugunu sizden cikartabilir, zaten sizi hep hedef olarak görmüsse
Aynen canım farkımız yok benim çektiklermi çekme sen yaşamadan bilmeden çok rahat yorum yapıyorsunKadın kanser olmuş düşündüğün şeye bak yuh ya. Birbirinizden farkınız yok.
Yanında herkezin karnındaki bebeğe beddua etse sana beddua etse ettiğini buldu diye düşünüyorsun anladınmıKadın kanser olmuş düşündüğün şeye bak yuh ya. Birbirinizden farkınız yok.
Yorumlarda bile herkez beni kötü bilmis kadın herkezin karnındaki bebeğe varssıya beddua eden birisi ki banada etti gebelik zehirlenmesi geçirdim bende hastanede ölebilirdim kimse bunu bilmiyor yinede eşim hatrına gideceğim işteBen de olsam gitmem. Gezmeye parka cafeye fln gidip foto atarim. Arkaya da herkes hakkettigi gibi yasiyor - demet akalin koyarim.
Ettiğini buldu de geç, ne süslenip gitsem mi diye düşünüyorsun? Normal mi kızım sence bu? Allah akıl fikir versin.Aynen canım farkımız yok benim çektiklermi çekme sen yaşamadan bilmeden çok rahat yorum yapıyorsun
Aynen canım millet sorunu bende bulmus ben lohusalığımda bile kaç kere evine gittim bakmaya felan gelmedi artık kimsem yoktu daraldım gittim yani sabah gidip aksam dönerdim eşime dedimki dur bide o arasın öyle gideyim dedm çocuğum 3.5 aylık insan torununudamı merak etmez ilk evlendiğim sene ramazan girdi direk hayatımda ilk defa güllaç yapıp götürdüm yüzüme eline sağlık diğer gelinden hiç görmedik dediler arkamdanda görümcemle diyorlarmıski malzemesinden çalmıs diyorlarmıs benimm içimdemi kötülük var anlamıyorum bu insanların yarısını
Mesele melek olmak değil bence ben sizi anlıyorum ben Allahtan korkuyorum kanser çok beter bir illet Rabbim esirgesin korkum ondan yoksa kimseye yaranma ya da melek olma derdim hiç yok geçmiş olsun bile demem belki ama gidip bir şeyleri yüzüne vurmam zevklenmemYorumlarsa herkez meleğe bürünmüş kimse başına gelmeden anlayamaz hamileliğimde 9 ay boyunca bir kere bile aramadı evlermiz on dakika kızıyla bir olup bişeye kinlenip küsüyorlar kocam her işten geldiğinde kendine yemek hazırlardı hergün yorgun yorgun bir anne olarak evladına bar insanın ciğeri acır hastaneye düştüğümde geldi saolsun arkamdanda dalga geçiyormus bacakları 5 kiloluk su bidonu olmus diye zevkleniyormus ve yorumlarda hala bana kinli diyorlar benim en kötü günlerimdi nasıl unutayım
Asla gitme gururlu ol kendine saygın olsun birazz .Canım sence gideyimmi gitmeyeyimmi gidersem kocam için gidecepim zaten anne sevgim yok çünkü evlendiğim günden ber bir kere annelik yapmadı hamileliğimde bile 9 ay boyunca aramadı hastaneye düştüğümde aradılar işte bunu kimseye anlatamıyorsun
Kanser olunca ne oluyor yaptıkları mı siliniyor otomatik ? Hasta oldu diye millet unutmak zorunda mı yediği kazıkları. Kötü insanların hepsi gebersin gitsinKadın kanser olmuş düşündüğün şeye bak yuh ya. Birbirinizden farkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?