Merhaba kizlar, KIMYASAL GEBELIK GECIRIP HAMILE KALANLARI BURAYA BEKLIYORUM :)

Heyecanli89

Hosgeldin Dünyama :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
1.347
271
323
Arkadaslar bu topigi kimyasak gebelik geciren yeniden hamile kalan veya kalmaya calisanlarin tecrube ve yasadikkarini paylasmak icin actim bende kimyasak gebelik gecirdim. Size sorum su; boyle olup hemen arkasindan rekrar adet gormeden hamis olan var mi ????

Kimse yok mu halaa haydi kizlar yasadiklarimizi belirtilerimizi paylasalim sabirsizlikla bekliyorum :))

bende kimyasal gebelik geçirenlerdenim.
kısa sürede olsa hamilelik hissini tattırdı Rabbim.nisanın sonunda öğrenmiştim.
2 buçuk ay geçmesine rağmen henüz hamile kalamadım.
Rabbim tanıdığım/tanımadığım isteyen herkese nasib etsin inşaallah...

Ben Ocak'ta kimsayal gebelik geçirdim Mayıs'ta tekrar hamile kaldım ondan öncede 2 kaybım var 2 kürtaj Rabbim veriyor üzmeyin kendinizi dua edin bol bol ben birde çörek otu bal tarçın kullandım tavsiye ederim

Ben Ocak'ta kimsayal gebelik geçirdim Mayıs'ta tekrar hamile kaldım ondan öncede 2 kaybım var 2 kürtaj Rabbim veriyor üzmeyin kendinizi dua edin bol bol ben birde çörek otu bal tarçın kullandım tavsiye ederim

Canim insallah sira bizede gelecek hayirli saglikli evlatlar hepimize nasip olsun seninde bebisini korusun rabbim saglikla kucagina alirsin insallah sen bu kürü yaparak mi hamis kaldin canim ??

Aminnnn insallah canim hayirlisiyla.. bende 4 aydir deniyorum bakalim bu ay gelsin bebisler tahmini karmasik bat 1 agustos senin ne zamn ???

kimyasal gebelik ne oluyor ?beni aydınlatır mısın bende bebek istiyorumda

Kimyasal gebelik; yumurta ve spermin dollenip rahime tutunamadan cok erken bir sekilde gebeligin sonlanmasi demek. Normal hamile gibi bazi belirtilerini bile anlamadan sadece birkac gunluk adet gecikmesi yasayip sonra sancili bir adet donemi gecirmek demek umarim yasamazsin canim biran once wagkikla gelir bebisin :)

slm kızlar kimyasal gebelik geciren arkadaşlara bir sorum olacaktı.daha doğrusu şöyle anlatayım benim bu ay reglim 5 gün geçti normalde hiç gecmez 2-3 gün öne sarkar.bu 5 gün boyunca da karnım ve belim ağrıdı adet olacak mışım gibi ara ara sanc girip gidiyordu tam adet oldum deyip sürekli tuvalete koşuyordum olmuyordum 2-3 saat arayla sancı gelip gidiyordu aynı adet ağrısı gibiydi.diğer adetlerimde ise karnım ağrır ve hemen arkasına adet olurum.idrar testi yaptım fakat sonuç negatif cıktı ovulayon testinde ise 2. çizgi cok koyuydu.dha sonrasında ise çok şiddetli adet gecirdim cok kötüydü yatakta bile dönemiyordum hiç bu kadar şiddetli olduğunu hatırlamıyorum.lütfen yardımcı olur musunuz acaba kimyasal gebelik gecirmiş olabilir miyim ilk defa başıma böyle bişey geldi...

aaa benimde 2 agustos :)
inş peşpeşe müjdeli haberler veririz canım dua et...

Evet Cnm o kürü kullandım hemen hamile kaldım darısı tüm isteyenlerin başına amin

Canim adetin hic geckmeyip bu sefer geciktiyse ve cok sancili olduysa muhtemelen kimyasal olabilir cunku bazi gebelik belirtilerinde varmis..
Yanliz ben test yaptigimda silik pembe cizgi cikmisti birraz degerim yuksekti belki o yuzdendir senin deger dusuk oldugu icin testte cikmamis olabilir canim. Dimkat et kendine adet bitimi calismalara devam :))

aaa benimde 2 agustos :)
inş peşpeşe müjdeli haberler veririz canım dua et...

Eveet hemen pespese belki bnm 2 si bile olabilir birgun sasma ihtimali verirsem :) hadi hayirlisi canim insallah bebisler gelir :) burada paylasalim guzel haberi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…