Arkadaşlar Kasım 2012 yılında mecburen sezeryan doğum yaptım şimdi tekrar doğum yapacağım Kasım ayında acaba şimdi normal doğum yapabilirmiyim böyle yapan oldu mu süreç nasıl işledi
Arkadaşlar Kasım 2012 yılında mecburen sezeryan doğum yaptım şimdi tekrar doğum yapacağım Kasım ayında acaba şimdi normal doğum yapabilirmiyim böyle yapan oldu mu süreç nasıl işledi
Valla cnm benim yengem ilk çocuğun da sezeryan oldu 8 sene sonra ikinciye hamile kaldi doktor normal olmaz yine sezeryan dedi belki yapan doktor vardir
Bu kişiye göre değişebilen bir durum bence.
Benim etrafımdan duyduğum iki çocuk arasında 5 yıl olduğu taktirde, ilk doğum sezeryan ise 2.'de normal olabiliyor yönündeydi. Ama dediğim gibi bu kişinin sağlığı, ilk sezeryanın şartları vs. ile orantılı...
Ayrıca bu konuyu en iyi sizin doktorunuz bilecektir.
En doğrusu doktorunuza danışmanız, en sağlıklı bilgiyi de bu şekilde alabilirsiniz.
Kulaktan dolma bilgiler her daim yanıltıcı olabilir...
benim görüncem yaptı. çanakkalede oturuyor ama doğumu istanbulda anadolu yakasında yaptı. buna sezeryan sonrası normal doğum diyorlar sanırım. biraz terapisi vs oluyor. ilk doğumun üstünden 3 sene geçmesi gerekiyor. görümcemin doğumunda ekstra bir sıkıntı vs olmamıştı. gayet sağlıklı bir doğum yaptı.yalnız bunu yapan bir doktor ve imkanın varsa bir de doğum terapisti yardımcı olur. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasib etsin.
Sezeryan doğum sonrası normal doğum yapan var... bende istiyordum ancak doktor çok önemli bir doktora sordum ve riske atma dedi... doğum başladığı andan itibaren doktorun başında olmasi seninle extra ilgilenmesi gerek ebe ile olacak bir iş değil dedi... ikinciyi de sezeryan yapcam riske atmak istemiyorum...
benim görüncem yaptı. çanakkalede oturuyor ama doğumu istanbulda anadolu yakasında yaptı. buna sezeryan sonrası normal doğum diyorlar sanırım. biraz terapisi vs oluyor. ilk doğumun üstünden 3 sene geçmesi gerekiyor. görümcemin doğumunda ekstra bir sıkıntı vs olmamıştı. gayet sağlıklı bir doğum yaptı.yalnız bunu yapan bir doktor ve imkanın varsa bir de doğum terapisti yardımcı olur. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasib etsin.