Merhaba kızlar şu gebelik testlerini yorumlayalımmm lütfen...

silik çizgiler de genelde hamilelik diye yorumlanıyor hormonun daha yeni salgılandığını gösteriyor
adetin geçmiş bence kan testi yaptır daha net olur hakkında hayırlısı

İyi sabahlar olsun arkadaşlar uyku tutmuyor 2 tes yaptım ve 2.çizgiler belli belirsiz 2 gün geçti adetimi testleri yorumlayın nolur adet olmadım hala ve bu silik çizgiler kafamı karıştırdı...Eki Görüntüle 980348 Eki Görüntüle 980349 :26::26::26::26::26:nhamile miyiim sizce ???

Benim adetime 3 gun varken bole cizgi gormustum ilk sonraki gun kan vermistim 114 cikmisti ama kanverdigim gun baska bi testte cizgi silik bile degildi seffaf gibi bisidi yani. Pozitif gozukuyo ama bence hemen kan testi yapin merakinizda gecer. İstediginiz gibi olur ins

Hamile mydin yani canim?şuanda istemyruz daha erken.Adet olucam gbi agrılar olup geçiyor ve bel agrılarım var..

Canım Bencede en kesin olanı kan.bnmde ilk hamileligimde böyle idi.düşük olmuştu.kan değeri durumunu kaç haftalık oldugunu bilgi verir.Allah yardimcin olsun canım

Canım bence kanda baktır.Hamile olduğum ay idrarda çıkmadı,silik bile gözükmedi ama hamile olmadığım başka bir ay çift çizgi çıkmıştı.Bu testler yanıltabiliyor.En iyisi kanda baktırmak.İnşaAllah hamilesindir,tabii istiyorsan :)

Sagol canım ya Allah herkesin gönlüne göre versin.Dogru söylüyorsunuz kızlar yanılma payları yüksek bu testlerin en kısa zamanda kan testi yaptırıcam özel hastanelerdeki kan testleri ne kadar bilen var mı?

İyi sabahlar olsun arkadaşlar uyku tutmuyor 2 tes yaptım ve 2.çizgiler belli belirsiz 2 gün geçti adetimi testleri yorumlayın nolur adet olmadım hala ve bu silik çizgiler kafamı karıştırdı...Eki Görüntüle 980348 Eki Görüntüle 980349 :26::26::26::26::26:nhamile miyiim sizce ???
Cnm benimkisi de boyleydii ikinciye hamileym ikisindede boyle oldu hamilesin cnmm sen ben suan ikinciye 5 haftalik hamileymm ins hamissindir

Canım hamile dglm dün gece eşim nöbetçi eczaneye götûrdü direk negatif çıktı bebek dûşûnmüyoruz okulum var zaten.

Cnm benimkisi de boyleydii ikinciye hamileym ikisindede boyle oldu hamilesin cnmm sen ben suan ikinciye 5 haftalik hamileymm ins hamissindir

canım benim ben hamile kalmak istemiyorum şuanda mezuniyet telaşım var.dün gece eczaneye gittik eşimle orada eczacı değerlendirdi sonuçları hamile değilsiniz dediler rahatladım çok ama bugün de adet olmadım kan mı yaptırsam acaba bazı arkadaşların testte gözükmüyor muş sanırım

Canım bence kanda baktır.Hamile olduğum ay idrarda çıkmadı,silik bile gözükmedi ama hamile olmadığım başka bir ay çift çizgi çıkmıştı.Bu testler yanıltabiliyor.En iyisi kanda baktırmak.İnşaAllah hamilesindir,tabii istiyorsan :)

bebek istemiyoruz canım şuan için :) negatif çıktı yine yaptım sence kana gerek yok değil mi ? adet olamadım ama hala karar veremedim içim rahatlamadı sen böyle deyince korkuyorum sonradan da 3 aylık falan diye ..:emir_bebek: daha önce kürtaj oldum ben bi de 2.sine katlanamam

Ben hamile olduğumu evde yaptigim gebelik testinden ogrendim.. hemde adetime 5 gun kala.. ikinci cizgi silikti biraz ama.. ertesi gun kan tahlilinde gebe oldugum çıktı

bebek istemiyoruz canım şuan için :) negatif çıktı yine yaptım sence kana gerek yok değil mi ? adet olamadım ama hala karar veremedim içim rahatlamadı sen böyle deyince korkuyorum sonradan da 3 aylık falan diye ..:emir_bebek: daha önce kürtaj oldum ben bi de 2.sine katlanamam

O halde inşaAllah değilsindir diyeyim :) Belkide stres yaptığın için gecikmiştir.Bende istiyorum bu yüzden hemen hemen her ay stres yapıyorum ve adetim gecikiyor.Hatta geçen ay bir yakınım hamile olduğunun haberini verdi,bende o kadar umutlandımki 2 kere kanda baktırmama rağmen negatifi kabullenemedim ve adetim 15 gün gecikti.Eğer emin olmak istiyorsan kanda baktır,en azından için rahat eder.Bu arada yaptığın testin markası ne?Eğer bebetime ise genelde pozitif sonuç veriyor bende ama hamile değil oluyorum.

Son düzenleme:
O halde inşaAllah değilsindir diyeyim :) Belkide stres yaptığın için gecikmiştir.Bende istiyorum bu yüzden hemen hemen her ay stres yapıyorum ve adetim gecikiyor.Hatta geçen ay bir yakınım hamile olduğunun haberini verdi,bende o kadar umutlandımki 2 kere kanda baktırmama rağmen negatifi kabullenemedim ve adetim 15 gün gecikti.Eğer emin olmak istiyorsan kanda baktır,en azından için rahat eder.Bu arada yaptığın testin markası ne?Eğer bebetime ise genelde pozitif sonuç veriyor bende ama hamile değil oluyorum.[/Q

AL-Bİ en iyisi canım basit ucuz bi test ama en iyi sonuçları çıkarıyor ben daha önce 1 kere kürtaj oldum mecburdum çünkü ve 1 kere daha olmak istemiyorum.sanırım biraz stres yapıyoruz biz hassas olduğumuz için de hemen etkileniyor günlerimize vuruyor.Sen istiyorsan
stres yapmadan sadece eşinle çocuk yapmak için uğraşmayın akışına bırakın inanki psikolojiden dolayı kadınlık hormonları etkileniyorsunuz ve de tamamen dişiliğinizi açığa vuramıyorsun da o zaman.test yapmayı da bırak canım sana tavsiyem budur kardeşim ben istisnayım o yüzden test yapıyorum :9: eşinle ne kadar sık çalışıyorsunuz bi sorun yok değil mi ?

Canlarım kanda baktırdm idrar testlerinde çıkmadı ama kanda hamileyimm 59 çktı daha çok erkenmiş

Canlarım kanda baktırdm idrar testlerinde çıkmadı ama kanda hamileyimm 59 çktı daha çok erkenmiş

Ayy Allahin işine bak ya hayirlimi olsun diyim ne diyim bilemdm ben ve benm gbi o kadar cok istyen varki suanda hele ben 6gun geçti ama negtf testler Allahm sana vermis istemedn halde hayırlısı oymus kiyma o bebeğe canim ya

Canim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.gebelik icin erken yazmissin.senin kararin ama bikere kurtaj olmussun okulun varmis.keske korunsaydin.burda nekadar cok bebek isteyen var biride benim.hergun dua ediyorum olmayan bi bebegin kokusu ozlenirmi sanki burnuma kokuyo.okul is hayatimizin mecburiyetleri ama guzel dusunmekblazim.rabbim sana mucuzeni vermis.ve hayatinin donum noktasindasin.hayirlisi olur insallah guzel kararlar verip bebegini kucagina alirsin.yazdiklarimida sakin yanlis anlama.yazdiklarindaki kararsizligi okuyunca yazmak istedim.allah yardimcin olsun.

Back
X