O halde inşaAllah değilsindir diyeyim :) Belkide stres yaptığın için gecikmiştir.Bende istiyorum bu yüzden hemen hemen her ay stres yapıyorum ve adetim gecikiyor.Hatta geçen ay bir yakınım hamile olduğunun haberini verdi,bende o kadar umutlandımki 2 kere kanda baktırmama rağmen negatifi kabullenemedim ve adetim 15 gün gecikti.Eğer emin olmak istiyorsan kanda baktır,en azından için rahat eder.Bu arada yaptığın testin markası ne?Eğer bebetime ise genelde pozitif sonuç veriyor bende ama hamile değil oluyorum.[/Q
AL-Bİ en iyisi canım basit ucuz bi test ama en iyi sonuçları çıkarıyor ben daha önce 1 kere kürtaj oldum mecburdum çünkü ve 1 kere daha olmak istemiyorum.sanırım biraz stres yapıyoruz biz hassas olduğumuz için de hemen etkileniyor günlerimize vuruyor.Sen istiyorsan
stres yapmadan sadece eşinle çocuk yapmak için uğraşmayın akışına bırakın inanki psikolojiden dolayı kadınlık hormonları etkileniyorsunuz ve de tamamen dişiliğinizi açığa vuramıyorsun da o zaman.test yapmayı da bırak canım sana tavsiyem budur kardeşim ben istisnayım o yüzden test yapıyorum

eşinle ne kadar sık çalışıyorsunuz bi sorun yok değil mi ?