kızlar hamileyimmm dimi ben inanamıyorummmm bakın lütfen 🙏 🥹

efinays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
17
3
1
32
bugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.

Eklentiler

• IMG_9BEFFED7-D32B-4252-825F-37AF632803D9.webp
    IMG_9BEFFED7-D32B-4252-825F-37AF632803D9.webp
    21 KB · Görüntüleme: 137
bugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.
Canım baya net ya benimde böyle netti hayırlısı olsun inşallah hamilesindir

Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin gayet net pozitif 🥰

güncelleme nasıl yapılıyor bilemedim kızlaaar hepinize teşekkür ederimmmm. kan sonucum 345 çıktı gebe görünüyorum ama hala mutluluğumu tutmaya çalışıyorum kimyasal ya da dış gebelikse falan diye. bunlar olsa ne gibi belirtileei olurdu acab a

Aynı yerde kan ölçümünü yarından sonraki gün tekrar ver ortalama 2 katına çıkması lazım. Sağlıkla gelsin. 🙏🏻

Son durum nedir sonuç çıktı mı 😘

tebrik ederim kötü düşünme güzelliklere odaklan♥️

güncelleme nasıl yapılıyor bilemedim kızlaaar hepinize teşekkür ederimmmm. kan sonucum 345 çıktı gebe görünüyorum ama hala mutluluğumu tutmaya çalışıyorum kimyasal ya da dış gebelikse falan diye. bunlar olsa ne gibi belirtileei olurdu acab a
Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyorum geçirdiğim için

Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyorum geçirdiğim içinh
Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyoru
eveeet hamileyimmmm 😍😍

Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyorum geçirdiğim için
halsizlik vardı bende minik minik kaşık ağrıları hatta sızlamaları desek daha doğru ağrı deyince çok sancılı bi ağrıymış gibi algılanıyor. yattığım yerden kalktığımda baş dönmesi yaşadım. başka da bi belirti yaşamadım açıkçası. ama halsizlik çok fazlaydı bi ara bacaklarım bedenimi taşımıyamıyordu sanki. hala halsizlik var ama

Tebrik ederim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 💕 bugün benimde gecikmemin 2.günü hala olmadım sizde böyle gecikme günü adet olacak gibi ağrı yaşadınız mı

Tebrik ederim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 💕 bugün benimde gecikmemin 2.günü hala olmadım sizde böyle gecikme günü adet olacak gibi ağrı yaşadınız mı
teşekkür ederim amin inşallah 🙏 benim adet ağrım çok sancılı olur bir gün önceden de muhakkak hafif geliyorum ağrısını yaşarım ama bu sefer adet ağrım gibi bi ağrı olmadı. hep adet ağrıdı gibi ağrı oluyor deniliyor ama benim öyle olmadı. üşütmeden kaynaklı ağrı olur ya kasıklarda öyle minik minik ağrılar girdi ara ara. inşallah sende hamilesindir inşallah güzel haberler alırsın 🙏

Back
X