merhaba kızlar yine ben yine sorunlarım

arsere

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
61
0
16
Burdur
daha önce bir çok sey yazdım biliyorum sizlere göre onu affetmem sacmalık eski konuları okursanız benim ne kadar kafasız olduğumu anlarsınız bircogunuz ayrıl da dedi ama olmadı işte affettim onu hersey güzeldi ilk bir ay öyle iyi davrandı ki bu o mu nasıl değişir diye şaşırdım bana kötü davranan beni tersleyen gitmiş yerine melek gibi birsey gelmişti tam mutluyken yine aynı şeytanlığa döndü anlamıyorum hiç hata yapmamaya calışırken bunca lafı neden hakettiğimi neyse konuma geleyim çok canım yanıyor kızlar sevgilim iş için 1 aylığına fransaya gitti msnden konuşurız dedik herseye göz yumdum eğlen gel dedim baskı yapmadım hiç birsey yok ortada 2 günde bir girip yazıyordu msnden sonra 3 güne çıktı girmesi en son dün 7 gün sonunda yazmış oldu bende 7 gündür neden yazmıyorsun yanlış anlama sevgilim kavga etmek istemiyorum sadece merak ettm seni dedim msn i kapattım sonra o girmiş msne ve bana canım istemiyor bilgisayarı acmayı giremedim işlerle ugrastım ayrıca beni bilgisayardan herseyden soğuttun sıkıldım bilgisayara falan girmekten canım istemiyor neyse kib aşkım demiş kızlar seven bir erkek herseyden soğuttun beni der mi beni hiç mi sevmiyor nefret mi ediyor anlayamadım çok karıştı kafam lütfen cevap verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim:I(

sence insanlar değişir mi? her şey ortada zaten
yazdıklarını dikkatlice oku
sorunun cevabı içinde

Diğer konularını çarçabuk okudum kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Sana söyleyebileceğim tek şey yol yakınken kurtar kendini.
Bu insan seni zerre kadar sevmiyor her halinden belli.
Resmen zorluyosun onu seninle devam etsin, iki çift güzel söz söylesin diye.
Seni tehdit edip barışmak istemesi de seni sevdiğinden değil, olsa olsa seni bi kenarda tutmak içindir.
Dediğim gibi bırak, böyle birinden ne şimdi ne sonra fayda gelmez sana.

sence insanlar değişir mi? her şey ortada zaten
yazdıklarını dikkatlice oku
sorunun cevabı içinde
evet gercekten değişmiyor insanlar ne kadar sorunlu bu erkekler cevreme bakıyorum her arkadasım erkekten cekiyor foruma giriyorum herkesin bir derdi var ne sanıyor bu erkekler bizi ben ne aldattım nede sözünden çıktım hep sadık kaldım bunu hakedecek bir dırdır falanda yapmadım insan yedisinde ne ise 70inde odur değişmeyeceğini biliyorum ama bu kez ben ayrılmıcam cunkü ben ayrıldığımda bana inat herseyi yapıyor ve ben pişman oluyorum ellerimle onu başka kızlara göndermek istemiyorum onada yazdım benden nefret ediyorsun yazdıkların bunu gösteriyor istemiyorsan bitir kimse kimsenin kölesi değil dedim ama benim merak ettiği herseyden soğuttun derken ne demek istemiş bu arada cevabın için tesekkür ederim::)

her dediğini yaptığın için, fazlasıyla düşünceli olduğun için bu haldesın kuzum.

şunu demek istemiş; durduk yere sana patlıyorsam anla! senı aldatmadığımı sanma! gel dersem gelır, gir dersem gıdersın. şuan ki ruh halim sana vakit ayıramaz
ara sıra ''soğuttun'' diyorsam tek sebebi; sana eksik olan veya hiç olmayan sevgimden.
senden çok uzaklardayım ve hayat burada çok güzel
benı merak etme, ben hayatımı yaşıyorum.
bizim bir sonumuz yok; hatta biz diye bir şey yok
olsaydı eğer, çook uzaklardan sana kızmazdım ve hak verırdım
insan sevdiğini elbet merak eder
ama sen etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…