daha önce bir çok sey yazdım biliyorum sizlere göre onu affetmem sacmalık eski konuları okursanız benim ne kadar kafasız olduğumu anlarsınız bircogunuz ayrıl da dedi ama olmadı işte affettim onu hersey güzeldi ilk bir ay öyle iyi davrandı ki bu o mu nasıl değişir diye şaşırdım bana kötü davranan beni tersleyen gitmiş yerine melek gibi birsey gelmişti tam mutluyken yine aynı şeytanlığa döndü anlamıyorum hiç hata yapmamaya calışırken bunca lafı neden hakettiğimi neyse konuma geleyim çok canım yanıyor kızlar
sevgilim iş için 1 aylığına fransaya gitti msnden konuşurız dedik herseye göz yumdum eğlen gel dedim baskı yapmadım hiç birsey yok ortada 2 günde bir girip yazıyordu msnden sonra 3 güne çıktı girmesi en son dün 7 gün sonunda yazmış oldu bende 7 gündür neden yazmıyorsun yanlış anlama sevgilim kavga etmek istemiyorum sadece merak ettm seni dedim msn i kapattım sonra o girmiş msne ve bana canım istemiyor bilgisayarı acmayı giremedim işlerle ugrastım ayrıca beni bilgisayardan herseyden soğuttun sıkıldım bilgisayara falan girmekten canım istemiyor neyse kib aşkım demiş kızlar seven bir erkek herseyden soğuttun beni der mi beni hiç mi sevmiyor nefret mi ediyor anlayamadım çok karıştı kafam lütfen cevap verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim:I(