Merhaba kizlar

Plele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
24
13
3
34
Kizlar ilk aşılama da hamile kalanlar varmı ?
Hamile olanlar belirtiler ne zaman başladı ?
Ben bu ayın 11 de aşılama oldum ilk 3 4 gün kasık ağrım oldu şimdi belim agriyo hafiften kasık ağrım var 🙄

Ben bu ayın 11 de aşılama oldum ilk 3 4 gün kasık ağrım oldu şimdi belim agriyo hafiften kasık ağrım var 🙄
Allah gonlunuze gore versin.bilmiyorum ilk asilamada hamile kalan varmi ama o ilk kisi nesen siz olmayasiniz🥰🤗🙏

Aminnn Rabbim herkese nasip etsin
Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin 🤲 🤲☺️

Ben çok duydum canım inşallah tutmuştur sizinki de 🤲🏻

Merhaba sonucunuz ne oldu 🙏🏻

Allah gonlunuze gore versin.bilmiyorum ilk asilamada hamile kalan varmi ama o ilk kisi nesen siz olmayasiniz🥰🤗🙏
Merhabalar rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur ben de ekimin 11inde ilk asilamami oldum adetim bir gun gecikti bugun kan verdim insallah guzel bir sonuc alirim diye bekliyorum 🙃🥰

Bugun kan testim cikti sonuc malesef ki negatif ve hala adet olmadim adet olunca tekrar doktoruma gidecegim hayirlisi bakalim. Genelde etrafimdan duydugum ilk asilamada hamile kalanlarin sayisi oldukça azmis

Back
X