Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ilk aşılama da hamile kalanlar varmı ?
Hamile olanlar belirtiler ne zaman başladı ?
Ben bu ayın 11 de aşılama oldum ilk 3 4 gün kasık ağrım oldu şimdi belim agriyo hafiften kasık ağrım var
Ben bu ayın 11 de aşılama oldum ilk 3 4 gün kasık ağrım oldu şimdi belim agriyo hafiften kasık ağrım var
Merhabalar rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur ben de ekimin 11inde ilk asilamami oldum adetim bir gun gecikti bugun kan verdim insallah guzel bir sonuc alirim diye bekliyorum
Merhabalar rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur ben de ekimin 11inde ilk asilamami oldum adetim bir gun gecikti bugun kan verdim insallah guzel bir sonuc alirim diye bekliyorum
Bugun kan testim cikti sonuc malesef ki negatif ve hala adet olmadim adet olunca tekrar doktoruma gidecegim hayirlisi bakalim. Genelde etrafimdan duydugum ilk asilamada hamile kalanlarin sayisi oldukça azmis