Ben ramazan ayında hamile olduğum için tutamamıstim daha doğrusu aile üyeleri tutmama izin vermediler ve şuna bebegim 5 qylik içim içimi yiyor bana tutma diyorlar para telafisini yaparsın diyorlar aranızda benim gibi olanlar oldumu tutmalimiyim yoksa para ile telafisini yapmalısınız
Ben ramazan ayında hamile olduğum için tutamamıstim daha doğrusu aile üyeleri tutmama izin vermediler ve şuna bebegim 5 qylik içim içimi yiyor bana tutma diyorlar para telafisini yaparsın diyorlar aranızda benim gibi olanlar oldumu tutmalimiyim yoksa para ile telafisini yapmalısınız
arkadaşım doğum zamanı ve emzirme zamanı olan oruçlarını borç olarak yerine tutmuştu kış aylarında sizde içinize sinmiyorsa öyle yapabiliriz bi de alo fetvayı arayıp daha net bilgi alabilirsiniz
Eğer siz orucu "güçsüz düşerim, başım döner,midem bulanır" deyip kendi sağlığınız için tutmadiysaniz oruçların kazasını yapmak zorundasınız.(fidye ödeyemezsiniz)
Yok eğer ki; "hamileyim, çocuğuma bir şey olmasın" diye tutmadiysaniz, hem fidye(para) verip,hem de oruclarin kazasını yapmalısınız.