merhaba kizlar

annen adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
13
24
32
Bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim regl 14 gün gecikti vajinal ultrasonda kese gözükmedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış kanda bakalım dedi kan sonucu beta hgc 63 dedi 3 gün snra tekrar gel dedi hamlesinde demedi değilsin de lütfen yardim :KK43:

E="annen adayi, post: 40253385, member: 670846"]Bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim regl 14 gün gecikti vajinal ultrasonda kese gözükmedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış kanda bakalım dedi kan sonucu beta hgc 63 dedi 3 gün snra tekrar gel dedi hamlesinde demedi değilsin de lütfen yardim :KK43:[/QUOTE]
Canim Umarim gec dollenme olmustur. 2 gun sonra kan testi yaotirirsan eger iki katina viktiysa degerin korkacak bisey yoktur kese 1000 oldugu zaman gorunuyor bildigim kadariyla rabbkm bebegini sana bagislasin gerrcekten cok zor bi durum :KK43:

E="annen adayi, post: 40253385, member: 670846"]Bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim regl 14 gün gecikti vajinal ultrasonda kese gözükmedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış kanda bakalım dedi kan sonucu beta hgc 63 dedi 3 gün snra tekrar gel dedi hamlesinde demedi değilsin de lütfen yardim :KK43:
Canim Umarim gec dollenme olmustur. 2 gun sonra kan testi yaotirirsan eger iki katina viktiysa degerin korkacak bisey yoktur kese 1000 oldugu zaman gorunuyor bildigim kadariyla rabbkm bebegini sana bagislasin gerrcekten cok zor bi durum :KK43:[/QUOTE]

[/QUOTE]
Adet düzensizliği vardı zaten doktor da geç döllenme olmuş olabilir 3 gün snra tekrar bakalım dedi :110:

Bugün hamile olduğumu öğrendim ama çok tedirginim regl 14 gün gecikti vajinal ultrasonda kese gözükmedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış kanda bakalım dedi kan sonucu beta hgc 63 dedi 3 gün snra tekrar gel dedi hamlesinde demedi değilsin de lütfen yardim :KK43:
ilk bebeğimde adetim 12 gün falan geçmişti değerim 75'di sorun olmadı . inşallah sende de geç döllenme olmuştur ve değerin katlanarak artar. vajinal ultrasonla görülmesi için değerin 1000'in üzerinde olması gerekir.

Bhcg 1000 olmadan ultrasonla bakmıyorlar. 1000 den sonra kese görünür Allahın izniyle dert etmeyin. 2 gün arayla kanınıza baktırın artışlar 2 katı şeklinde olması gerekiyor

canım doktorlar keseyi görmeden net birşey söylemek istemezler. Beklemen gerekecek birazcık :)

X