Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eşinden dolayı kütüğün değişecekben evli bayanlara bişey sormak istiyorum evlenınce,hem kendi soyadımı hem eşimin soyadını alıcam inşAllah... fakat kütüğüm değişicek mi ?? benım gıbı yapan var mı ? teşekkürler :)
doğum yeri neden değişsin ki zatenevet. benim annemin doğum yeri aynı kalmıştı ama il ilçe babama göre olmuştu.
ben evli bayanlara bişey sormak istiyorum evlenınce,hem kendi soyadımı hem eşimin soyadını alıcam inşAllah... fakat kütüğüm değişicek mi ?? benım gıbı yapan var mı ? teşekkürler :)
doğum yeri neden değişsin ki zaten
yok olmadı doğum yerinin değişmeyeceğini herkes bilir de onu görünce gülümsedim sadecebilgilendirme adına yazdım bişey mi oldu ?
yok olmadı doğum yerinin değişmeyeceğini herkes bilir de onu görünce gülümsedim sadece
doğum yeri neden değişsin ki zaten
gülün siz bakiyim
keşke eşimizin kütüğünü almasak
neden ben onun memleketini almak istemiyorum çok saçmaAslında biz almıyoruz; o bizi kütüğüne alıyor; gelin alıyor yani :)
Uygulamada karışıklığı engellemek adına yapıyorlar ama daha karışıyor
Artık kimlik numarası var; bu değişiklikler gereksiz esasen
neden ben onun memleketini almak istemiyorum çok saçma
neden ben onun memleketini almak istemiyorum çok saçma
Ozaman kendi memleketinde kütüğü olan koca bulcanaslında ben de kendi memleketimin kimliğimde yazılı kalmasını çok isterim :)