Merhaba KK nün dobra bayanları

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
28
Evet sizle konusacagim yine çünkü tarafsız bakan güzel insanlarsınız.iki tane ev arkadaşım var.birine zaten bu sıralar gıcığım takmayan tavırları yüzünden.biriyle de çok güzel arkadasligimiz var daha doğrusu cok seviyorum onu.ben asabi bi insanm bi haftadır canm ck sıkkın ama bu sabah çok enerjik uyandım dışarda işimiz vardı boktan bi sebepten sevdiğim ev arkadasimla tartstik.neyse evden çıktık dışarda tavır yapılmasına yada tartışmaya karşıyım hiç sevmem bunuda bilirler.sevmedgm bi hareket yaptı ve bastı gitti sevdigim arkds.çileden çıktım elimde ayakkabı posetleri vardı firlattim yola attım ezdim onları.bi haftalık etkide üzerimde tabi neyse öteki uyuzda gitti.bende söve söve gittim bi banka oturdum sigara yakaym dedim cakmak yanmadi basladm ağlamaya. Anahtarmda yok kapattm telefonu gittim bi kafeye en sevdiğim tatlıyı yedim bide kahve söyledim üzerine ' bitanesin sen ...' diye adımı yazdrdm içtim sonra telefonu actm erkek arkdsm aradı telefon bye kapalı vs nye beni aramadn tam kendme gelmstm oda canmi sktı.ve bu ara herşey bana fazla batar oldu.olayları uzun olck diye tam anlatamadm ama su kadarını söyliyim beni sevdiğini bilim karsmdakini çok mutlu ederim kirdiysam gönlünü yaparm.ama bıktım artık hep başkasını düşünmekten bugün gördmki kimse beni düşünmüyo yemisim arkadaşlığı dedim kendi kendime yanls mi yapıyorum hep ben mi alttan alcam insanlari. Bi kere almadm gördm kimse yok a..kendmi düşünmeye hakkm yok sanki alistirdim galiba herkesi.büyük bi dert değil sadece fikir alışverişi maksat.

Kızlar şöyle bi düzenleme getireyim elimdekileri attgmi onlar gormedi tabiki bu hoş bisey değil ofkemi kontrol etmem gerekirdi bu kısım benim hatam ama ben hep bu tarz şeyler yapan biri değilim sadece sıkıntılar üst üste geldi bu şekilde oldu maalesef düzgün anlatamadgm için hemen kisiligimi belirlediniz sizde haklisiniz

Güncel:dün gece yanıma geldi arkdsm konuştuk dedimki tabiki fevri halimi cekmek zorunda değilsin ona gore arkadaşlık etmeyebiliriz ve kendisi hungur hungur ağladı seni kaybetmek istemiyorum diye burda dostluktan bi haber yorum yazanlar kaybolsun da,sevgiden vefadan anlayanlar yazsın.evet herkeste yazabilir tabi burasi özgur bir forum diyenlerde yazsin yazsın :))

Son düzenleme:
Çok agresifsin kelimelerinden tut, yazım tarzına bile yansımış.Okuduklarımdan çok da kendinden başkalarını düşünen değil de, hep kendi istediği olsun, herkes onun istediği gibi davransın isteyen kaprisli biri gibi canlandınız.

uyuz, b..k, sövme falan ^^GERÇEK BİR KADINSAN KRALİÇESİN ^^ alıntısına hiç uymamış.

Sert,otoriter,oto-kontrolsüzce davranarak insanları sadece uzaklaştırırsın kendinden

Bende üniv çok yaptım onu. 7-8 sene geçti hala aklıma geldikçe deliririm niye öyle yaptım diye.
Kendine değer vermeyene kimse tınmıyo ezdikçe eziyolar. Aklın varsa adını deliye çıkarıcaksın yoksa öyle devam ediyo devran..

Hiçbir şey anlamadım. Çıkarım yapmaya çalıştım, o da öfke kontrolünüzün olmaması. Yere atıp ayakkabı kutusu tekmelemek hem de kamuya açık bir alanda normal bir davranış türü değil. Kimse sizi bu özelliklerinizle kabul etmek zorunda değil, asabiyim deyip kenara çekilemezsiniz. Ya törpüleneceksiniz ya da insanların sizden uzaklaşmasına göz yumacaksınız, alışacaksınız. Bu kadar...

En sevdiği tatlıyı yemiş ,bir de üstüne kahve içmiş ,üstüne Bitanesin sen yazdırmış
Ben de arada bir en mükemmel benim, şahaneyim, pek de güzelim diye aynada kendimle konuşurum Koriş'den bulaştı
Ama içeceğim kahveye aşk sözcükleri yazdırmıyorum tabi
Ek olarak çevresine zarar veren birinden korkarım ben, bugün ayakkabı tekmeler, yarın beni tekmeler

Garsona ne dedi ki
Pardon bir latte alabilir miyim ?
Üstüne de BİTANESİN SEN yazın ..
Garson :

Ayakkabıları yolda tekmeleyen parçalan bir ev arkadaşım olsa ben de bırakıp giderdim.Kahvenin üstüne bitanesin sen yazmanın mantığı nedir? Anlayamadım ben seni.

Sinir kontrol sorunların mı var acaba hiç düşündün mü? Seni kendi arkadaşım olarak düşündüm de bir saniye çekmezdim açıkçası. Ne istiyorsun tam olarak, etrafındaki herkes senin sevdiğin, hoşuna gidecek hareketler yapsın sen de kafana göre takıl durumu sezdim. Hele ayakkabı poşetlerini tekmelemen zirve olmuş. Tartışma konunuzu bilemiyorum ama geri kalanında baştan sona hatalı olan sensin arkadaşım. Önce yaptığın hareketlerden dolayı arkadaşlarından özür dilemekle başla. Daha sonra da kendi iyiliğin için terapiye.... Ciddiyim bak, gün gelir etrafında ağladığında elini tutacak tek kişi bulamazsın bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…