• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba KK nün dobra bayanları

Ya bisey söyliycemde sinirlendim ve bu olayların öncesi var ve yazım tarzima yansıdı doğal olarak koşarak uzaklasirdim diyorsunuz da size söylediğim gibi niye burda yalan Konuşayım dedimki bi kezde kendime kendim güzellik yapayım evet Asabiyim ama belli bi noktaya geldim patlama yaşadım ben hiç burda yazan insana sert tepkiler vermedim doğru bir dille ne olduğunu anlamaya çalıştım şaşırdım su an tepkilere

İsimle çağırıyorlar bir de bazı yerlerde ki isim yazma uygulaması o sebepten var zaten. Bitanesin sen diye mi bağırıp çağıracak garson:KK53:

Şöyle bişey işte. yani sizin dediğiniz gibi ise daha kötü bence :KK45:

Eklentiler

• berrecik_berreli_kahve.webp
    berrecik_berreli_kahve.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 263
Siz devamlı insanları alttan alsaniz bide maddi manevi sıkıntılarınız olsa patlama yaşamaz misin kriz diyelim .eleştiri yapacaksanız da yapıcı olsun ki birşeyler cikaraym

Ya bisey söyliycemde sinirlendim ve bu olayların öncesi var ve yazım tarzima yansıdı doğal olarak koşarak uzaklasirdim diyorsunuz da size söylediğim gibi niye burda yalan Konuşayım dedimki bi kezde kendime kendim güzellik yapayım evet Asabiyim ama belli bi noktaya geldim patlama yaşadım ben hiç burda yazan insana sert tepkiler vermedim doğru bir dille ne olduğunu anlamaya çalıştım şaşırdım su an tepkilere

Demek ki onlarda da birikti onlarda bıktı ki sizi orada bırakıp gitmişler. Sakin bir şekilde konuşmak varken sokak ortasında poşetlere tekme atmak neden.

Demek ki onlarda da birikti onlarda bıktı ki sizi orada bırakıp gitmişler. Sakin bir şekilde konuşmak varken sokak ortasında poşetlere tekme atmak neden.
Poşetlere tekme atarken onlar yanmda yoktu ve onların nasıl davrandığını da bilmeden bu yorumu yapmanda senin önyargini gosteriyor

Arkadasların zaten 1 haftadır agrasif halini yeterince çekmiş yerlerinde olsam sende uzaklaşırdım'sövmek'hiç hoş değil erkekte olsa kadında olsa gözümde değeri sıfıra iner:KK14:

Poşetlere tekme atarken onlar yanmda yoktu ve onların nasıl davrandığını da bilmeden bu yorumu yapmanda senin önyargini gosteriyor
Sakin bir şekilde hep konuştum demekki bu hale geldim yani niye şöyle dusunmyorsun benim bu hale geldigimi görüp çekip gitmek gerçek bi arkdslk mi canmn skkn olduğunu bilerek gitmek doğru mu sence

Siz devamlı insanları alttan alsaniz bide maddi manevi sıkıntılarınız olsa patlama yaşamaz misin kriz diyelim .eleştiri yapacaksanız da yapıcı olsun ki birşeyler cikaraym
Canım aynı karakterde insanlarız. Ben de çok asabiyimdir, hiç laf altında kalamam. Ne yazık ki bazen sevdiğim insanları da kırdığım olur asabi oluşumdan dolayı. Sonradan çok üzülürüm. Bugün de kırdım çok sevdiğim birini. Bazen insanlara çok değer veriyorsun hadlerini aşıyorlar. Bu da iyi niyeti suistimal olduğundan sende asabilik uyandırıyor. Asabilik karakterinde varsa daha çok asabilik getiriyor sana. Ama ne yazık ki acı sonuç, gereksiz insanlara sinirlenip acısını sevdiklerinden çıkarıyorsun. Bu aradaki çizgi çok ince. Anladığım kadarıyla benim yaptığım gibi bu çizgiyi geçiyorsun sen de. Yapmamalıyız...

Arkadasların zaten 1 haftadır agrasif halini yeterince çekmiş yerlerinde olsam sende uzaklaşırdım'sövmek'hiç hoş değil erkekte olsa kadında olsa gözümde değeri sıfıra iner:KK14:
Anlatamiyorum tam anlatmadigim için bu yorumları yapıyorsunuz uzun olacak diye yazmadm ben onlara sövmedim anladn mi herşeyi ben yaptm alttan aldm ve alstrdm sanrm ve yazdgm yorumlarida oku istersen yorum yapmak için yorum yapma.bana düzgün bisekilde ne yapmam gerektiğini söyleyebilirsin mesela ne yaptığımı elestirme

+1 Sövmek kadına da erkeğe de yakışmaz.
Böyle ağzından katran damlıyor gibi tiksinirim anında. Geçen gün bir kızdan duydum, yanındakine "sus lan b.k." dedi ya. :KK57:

Back
X