• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba KK nün dobra bayanları

Anlatamiyorum tam anlatmadigim için bu yorumları yapıyorsunuz uzun olacak diye yazmadm ben onlara sövmedim anladn mi herşeyi ben yaptm alttan aldm ve alstrdm sanrm ve yazdgm yorumlarida oku istersen yorum yapmak için yorum yapma.bana düzgün bisekilde ne yapmam gerektiğini söyleyebilirsin mesela ne yaptığımı elestirme
Alttan aldım hep diyorsunuz ama sanırım yapınız pek buna müsait değil. Siz alttan aldığınızı sanıyordunuz ama değilmiş muhtemelen. Gayetde tepkili şekilde konuşuyorsunuz. Biyerlerde bi yanlışlık var gibi.

Yalnız değilim ama yalnız olmak istiyorum agresiflik yalnzlgi getirir teşekkürler :) su an sasiriyorum ya ne oldu acaba yok ne skntn var yok direk bir sonuca varıyorsunuz.
İyide agresif halinizden dolayı arkadaşlarınız sizi bırakıp gitmişler yol ortasında sizde tek kalıp kendinize pasta ısmarlamışsınız. Yalnız kalmışsınız işte. Ben mi kaçırıyorum arada bazı şeyleri?

Canım aynı karakterde insanlarız. Ben de çok asabiyimdir, hiç laf altında kalamam. Ne yazık ki bazen sevdiğim insanları da kırdığım olur asabi oluşumdan dolayı. Sonradan çok üzülürüm. Bugün de kırdım çok sevdiğim birini. Bazen insanlara çok değer veriyorsun hadlerini aşıyorlar. Bu da iyi niyeti suistimal olduğundan sende asabilik uyandırıyor. Asabilik karakterinde varsa daha çok asabilik getiriyor sana. Ama ne yazık ki acı sonuç, gereksiz insanlara sinirlenip acısını sevdiklerinden çıkarıyorsun. Bu aradaki çizgi çok ince. Anladığım kadarıyla benim yaptığım gibi bu çizgiyi geçiyorsun sen de. Yapmamalıyız...
Hih su şekilde yorum yaplsn ya sana tesekkur ederim haklisinhaklisin belki fazla tepki verdim ama dost dediğin insanin canı skkn blyosun bunu yapmak yerine gel sakin sakin konuşalım dertleselm diyebilirsin.ben sana çok yapmsm bunu haliyle bende insanm benmde patlama noktam olabilir.hep gülerken alttan alırken mi seveceksn beni bir sinirlendim diye çekip gidecek misin anahtarimda yok biliyorsun bunu

Anlatamiyorum tam anlatmadigim için bu yorumları yapıyorsunuz uzun olacak diye yazmadm ben onlara sövmedim anladn mi herşeyi ben yaptm alttan aldm ve alstrdm sanrm ve yazdgm yorumlarida oku istersen yorum yapmak için yorum yapma.bana düzgün bisekilde ne yapmam gerektiğini söyleyebilirsin mesela ne yaptığımı elestirme
Al işte şimdi de ben agresifleşiyorum.
1- Kimin ne şekilde yorum yapacağına siz karar veremezsiniz.
2-Konuyu açtığınızda zaten hakaret hariç her türlü yoruma açığım mesajını veriyorsunuz. O nedenle fasülye ayıklar gibi yorum ayıklayamazsınız.
3-Uzun olacak diye yazmadığınız detaylar yüzünden, ona endeksli olarak eksik yorumlar alıyorsunuz. Bunun sorumlusu da üyeler değil sizsiniz. Doğru anlaşılmak istiyorsanız, doğruca, paragraflara ayırarak, noktalama işaretlerini kullanarak, yaşadığınız olayları birebir yansıtacak şekilde bir konu açmalıydınız.
4-Gerçek hayatınızda olduğu gibi burada da kimse sizin sinirinizi çekmek zorunda değil. Yavaş yavaş terslemeye başladınız bile. Biraz kendinizi bilin size tek tavsiyem budur. Çünkü her şeyin başı buradan başlar.

Alttan aldım hep diyorsunuz ama sanırım yapınız pek buna müsait değil. Siz alttan aldığınızı sanıyordunuz ama değilmiş muhtemelen. Gayetde tepkili şekilde konuşuyorsunuz. Biyerlerde bi yanlışlık var gibi.
Tepkili konuşmanın sebebi burda direk önyargılı bi şekilde yorum yapılması anlatabiliyor muyum su an dada canm çok skkn bununda etkisi var

Ona sen karar veremezssin biz istediğimizi yazarız tıpkı senin istediğini yazdığın gibi ne yapabilirsin bi piskoloğa gidebilirsin sakinlestirici verir bu kadar sinir iyi değil senin içimde çevrendekiler içinde..

Al işte şimdi de ben agresifleşiyorum.
1- Kimin ne şekilde yorum yapacağına siz karar veremezsiniz.
2-Konuyu açtığınızda zaten hakaret hariç her türlü yoruma açığım mesajını veriyorsunuz. O nedenle fasülye ayıklar gibi yorum ayıklayamazsınız.
3-Uzun olacak diye yazmadığınız detaylar yüzünden, ona endeksli olarak eksik yorumlar alıyorsunuz. Bunun sorumlusu da üyeler değil sizsiniz. Doğru anlaşılmak istiyorsanız, doğruca, paragraflara ayırarak, noktalama işaretlerini kullanarak, yaşadığınız olayları birebir yansıtacak şekilde bir konu açmalıydınız.
4-Gerçek hayatınızda olduğu gibi burada da kimse sizin sinirinizi çekmek zorunda değil. Yavaş yavaş terslemeye başladınız bile. Biraz kendinizi bilin size tek tavsiyem budur. Çünkü her şeyin başı buradan başlar.
Tamam bak ne güzel yazdiniz bana direk sen soylesin boylesin değilde bu şekilde yapıcı eleştiride bulununki bende yanlslarmi bilip duzelteyim kizdgm tek nokta oydu.evet tam yazmaliydm haklsn

Anlatamiyorum tam anlatmadigim için bu yorumları yapıyorsunuz uzun olacak diye yazmadm ben onlara sövmedim anladn mi herşeyi ben yaptm alttan aldm ve alstrdm sanrm ve yazdgm yorumlarida oku istersen yorum yapmak için yorum yapma.bana düzgün bisekilde ne yapmam gerektiğini
söyleyebilirsin mesela ne yaptığımı elestirme

Şurada yazılan yorumlara bile tahammülün yok. Alttan aldığına emin misin ? Çünkü kendin yazmışsın agresif biriyim diye. İkisi bir de gitmiş farkındaysan aranın iyi olduğu arkadaşın bile. Biraz kendinde de ara hatayı. Buraya konu açıyorsan eleştirileri de hesaba katacaksın. Kimine ne yazacağına karar veremezsin. Konu senin bile olsa. Bence önce agresif yapını törpülemen lazım.

Hih su şekilde yorum yaplsn ya sana tesekkur ederim haklisinhaklisin belki fazla tepki verdim ama dost dediğin insanin canı skkn blyosun bunu yapmak yerine gel sakin sakin konuşalım dertleselm diyebilirsin.ben sana çok yapmsm bunu haliyle bende insanm benmde patlama noktam olabilir.hep gülerken alttan alırken mi seveceksn beni bir sinirlendim diye çekip gidecek misin anahtarimda yok biliyorsun bunu
Sen kötü olduğundan beri gelip seninle konuşmadıysa hatali. Konuşması gerekirdi ama o da senin üstüne gelmek istememiş olabilir. Fakat 1 hafta da uzun bir süre canım. Senin öyle asabi görünce artik o da asabileşmiş olabilir.

Ona sen karar veremezssin biz istediğimizi yazarız tıpkı senin istediğini yazdığın gibi ne yapabilirsin bi piskoloğa gidebilirsin sakinlestirici verir bu kadar sinir iyi değil senin içimde çevrendekiler içinde..
Evette psikolog ilaca boğuyor insanı cevremde kullananlari görüyorum su konuda haklsn çok ofkelenmek iyi değil düzeltmeliyim.peki cevremdki insanlara karşı tutumum nasl olmalı tamam sakinlestim o düzeldi karsmdaki insanlar nasl düzelcek?

Sen kötü olduğundan beri gelip seninle konuşmadıysa hatali. Konuşması gerekirdi ama o da senin üstüne gelmek istememiş olabilir. Fakat 1 hafta da uzun bir süre canım. Senin öyle asabi görünce artik o da asabileşmiş olabilir.
Hayr bi hafta asabi değildim canm skkndi sadece durgundum

Tamam bak ne güzel yazdiniz bana direk sen soylesin boylesin değilde bu şekilde yapıcı eleştiride bulununki bende yanlslarmi bilip duzelteyim kizdgm tek nokta oydu.evet tam yazmaliydm haklsn
Siz yapıcı eleştiri yapılmamasına değil, istediğiniz yorumlar gelmemesine sinirleniyorsunuz apaçık. Burasının bir özelliği vardır, bir fikir istersin fikirler gelir gelmesine de hepsi bir yöne ve sizin istediğin yöne doğru gelmez. Çünkü her birey farklıdır, dolayısı ile farklı düşünür bundan sebeple de bakış açıları da değişiktir. Herkes bir ucundan tutar anlayacağın. Sen diyorsun ki konuya farklı açılardan bakmasınlar, ben şu açıyı istiyorum oradan tutsunlar. Ama maalesef olmaz öyle bir şey, değil burada gerçek hayatta bile olmaz.
Eğer diğer sayfalarda daha "yapıcı" eleştiriler almak istiyorsanız, ilk sayfayı düzenleyin ve yazmadıklarınızı ilave edin de ona göre yorumlar gelsin.

Tepkili konuşmanın sebebi burda direk önyargılı bi şekilde yorum yapılması anlatabiliyor muyum su an dada canm çok skkn bununda etkisi var
Önyargı değilki sen konuya ne yazıyorsan onun üzerine millet yazıyor. Derdini tam anlamıyorsan yorumlarda bunun üzerine gayet normal şekilde eksik gelecektir. Yoksa kim seni nerden bilsin ki önyargı oluşsun kafasında. Ne yazıyorsan o.

Sakin bir şekilde hep konuştum demekki bu hale geldim yani niye şöyle dusunmyorsun benim bu hale geldigimi görüp çekip gitmek gerçek bi arkdslk mi canmn skkn olduğunu bilerek gitmek doğru mu sence
Normalde sakin ve arkadaşlarının hep yanında olmaya çalışan biriyim. Ama dediğiniz gibi normalde de asabi bir insansanız artık "öeh bununla mı uğraşacağım" deyip çekip gidebilirim evet.

Bence insanlara genel tutumunuza bakın, belki bıktırdınız davranışlarınızdan.

Bu arada gerçekten anlamadım, kendinize aldığınız kahveye mi "bir tanesin sen" yazdırdınız?

Back
X