- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
Arkadasligimizi bitirelim dedigimde o yüzden ağladı dimi sen ne anlarsn arkadaşlıktan ya ..senı evden şutlarlar yakında haberın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasligimizi bitirelim dedigimde o yüzden ağladı dimi sen ne anlarsn arkadaşlıktan ya ..senı evden şutlarlar yakında haberın olsun.
Arkadasligimizi bitirelim dedigimde o yüzden ağladı dimi sen ne anlarsn arkadaşlıktan ya ..
Kardeşim evet tam bilmeden boş yorum yapysn işime geleni duymak nedir Allah aşkına.hatami düzgün bir dille anlatanlara cevabm nasl olms bi bak.boş boş yorum yapmak için yorum yapma dobralik düşünmeden konuşmak değildir öğren orda merhaba diye sana seslenmedigim kesinkonu sahıbının işine gerceklerı duymak gelmedı :)
kk dobra hanımları dıye konu baslıgıyla beraber...
objektıf yorumlarınızı beklıyorum deyıp
sımdı burdakı herkes dobra mı ıle sonlandıran bırı
allah esırgesın ...
senı tanımayız etmeyız nıye kotulugune bırsey soyleyelım dısardan gorunen neyse onu aktardık ?
belkı bu durum kendını dısardan gozlemlemene yardımcı olur...
ben dobrayım demedım kıKardeşim evet tam bilmeden boş yorum yapysn işime geleni duymak nedir Allah aşkına.hatami düzgün bir dille anlatanlara cevabm nasl olms bi bak.boş boş yorum yapmak için yorum yapma dobralik düşünmeden konuşmak değildir öğren orda merhaba diye sana seslenmedigim kesin![]()
Seni alttan niye alayim sevdiğim kişileri alttan alrm evet dobra değilsin nasıl biri olduğun bilmeden atlamadan yok ben arkadaşlık etmezdim demenden anlaşılıyor.sanki sana benle arkadaşlık eedermisin dedim git başka yere yaz Allahesen.ve biz diyerek herkesi kendin gibi sanma lütfen :) hadi bakalım :*ben dobrayım demedım kı
ustelık gayet normal bı yorumum suan senı nıye bukadar sınırlendırdı gercekden anlayamadım...
hanı hep altdan alıyormussun arkadaslarını falan ya; hıc altda kalacak bırı degılsın bellıkı
sımdıden bız bıle bıktık burdasuan terk edıp gıdıyorum senı yalnız bırakarak etrafında elınden fırlatıp uzerınde depınecegın poset var mı bılmıyorum :)
hadı kendıne ıyı bak.
Sevdiğim insanı alttan alırım.seni niye alcamben dobrayım demedım kı
ustelık gayet normal bı yorumum suan senı nıye bukadar sınırlendırdı gercekden anlayamadım...
hanı hep altdan alıyormussun arkadaslarını falan ya; hıc altda kalacak bırı degılsın bellıkı
sımdıden bız bıle bıktık burdasuan terk edıp gıdıyorum senı yalnız bırakarak etrafında elınden fırlatıp uzerınde depınecegın poset var mı bılmıyorum :)
hadı kendıne ıyı bak.
Seni alttan niye alayim sevdiğim kişileri alttan alrm evet dobra değilsin nasıl biri olduğun bilmeden atlamadan yok ben arkadaşlık etmezdim demenden anlaşılıyor.sanki sana benle arkadaşlık eedermisin dedim git başka yere yaz Allahesen.ve biz diyerek herkesi kendin gibi sanma lütfen :) hadi bakalım :*
yazdıklarımdan anladıkların buysa eger sana cevabım;Sevdiğim insanı alttan alırım.seni niye alcamsenin nasl biri olduğun ben senle arkdslk etmezdm demenden belli sanki sorum oydu :) biz sıkıldıkça diye herkesi kendin gibi genelleme hadi bakalm başka yerlerde oyalan sen öptm seni
![]()
ben dobrayım demedım kı
hadı kendıne ıyı bak.
Evet bana cevap vermenden görünmek istemedigin belli oluyo çok asilce bi konusmaydi bravoyazdıklarımdan anladıkların buysa eger sana cevabım;
evet sensın sen dogrusun, sen paşasın sen gercek bı kadın kralıcesın :)
pekı.
senınle tartısarak senın gıbı gorunmek ıstemem :)
Buradaki bayanlar polemik seviyor tartışma olsun şakır şakır yazıyorlar bunu bugün farkettm :)Sakin olalım biraz , polemik yasak ablalarım![]()
Ya nasıl dalga gectin su an benle ya nasıl zekice hareketler bunlar güldürüyorsunuz beni artık konu dışında konuşmak olsun sizinki valla sagolun ya :dahaha konu sahıbı takıntı yaptı senı yalnız. yazık ablası ustune basıp ezeceği victoria secret torbaları da yoktur onun şimdi
sen bir tanesin yazan kahvesını sırtımıza fırlatmatmadan konudan kaçıp kendısını mune ablayla basbasa bırakalım bence.![]()
ahaha konu sahıbı takıntı yaptı senı yalnız. yazık ablası ustune basıp ezeceği victoria secret torbaları da yoktur onun şimdi
sen bir tanesin yazan kahvesını sırtımıza fırlatmatmadan konudan kaçıp kendısını mune ablayla basbasa bırakalım bence.![]()
doğru kisaltmalardan sonra ona uygun ek getirmek gerekir bunu atlamamam gerekirdi gerisini kaile almadim.ama yanlış bi kelime yazdim mi bi bak istersenTatlım o zaman KK NÜN DEĞİL KK NIN aslında doğrusu Dobra Kadınları diye başlık açmıcaktın.
Hımm senin mantişine göre mantıkli insanlar şunu diyenler olscaktı : Afjgkjljklhh aynen çok haklısın, bitanesin sen,hep sen düşün hep sen ezil nereye kadar değil mi? çok iyi yapmışsın ben de olsam o ayakkabı kutularını başlarında paralardım, erkek arkadaşının haddine mi telefonun neden kapalı diye sormak!!
Hem o uyuz ev arkadaşın var ya seni zaten hiç anlamıyor, boşver sen hepsinden çok kıymetlisin onlar seni kaybettiğine üzülsün
Ben ve boş konuşan diğer mantıksız tayfa : Ciddi ciddi kendini kraliçe sanan alüminyum folyolu bi piremsessin adeta![]()
Sen gitmiyomuydun hayırdır ayrilamiyosun benden :))aynen...
ama sevgı ınsanı ıyılestırır; bız bagrımıza basarak, severek, bırsuru poset hedıye ederek gıdelım
Eki Görüntüle 1723288