Merhaba Millet Acil yardım

iremBozuyuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
22
-61
1
23
Merhabalar en son 8 aralık tarihinde regl olmama rağmen keseyi daha yeni görebildik ve son bir kaç gündür kasık ağrım vardı. Çok çok az kahverengi kanamalarım başladı. doktora gittim progestan vermedi hiç bir şey söylemedi. Sağlıklımı değil mi bilmiyoruz daha çok küçük diyerek beni kaderime bıraktı diyebilirim. bir önceki gebeliğim düşüktü tekrar düşük yapıcam diye korkuyorum. kasığımda biraz ağrı var başına böyle bir şey gelip doğum yapan var mı hadi birbirimize destek olup içimizi ferahlatalım. :)

Geçmiş olsun insallah sorunsuz ilerler. Baska bir dr a gorunmediniz mi ? Artislariniz nasıldı?

Geçmiş olsun insallah sorunsuz ilerler. Baska bir dr a gorunmediniz mi ? Artislariniz nasıldı?
artışlarımm düşüktü ama yinede kese oluşumu rahatlıkla gözlemlenebildi. çok şükür kahverengi akıntım kanamaya çevirmedi ama ben yine de korkuyorum bthcg bile bakmadı doğumhanedeki doktor

Merhabalar en son 8 aralık tarihinde regl olmama rağmen keseyi daha yeni görebildik ve son bir kaç gündür kasık ağrım vardı. Çok çok az kahverengi kanamalarım başladı. doktora gittim progestan vermedi hiç bir şey söylemedi. Sağlıklımı değil mi bilmiyoruz daha çok küçük diyerek beni kaderime bıraktı diyebilirim. bir önceki gebeliğim düşüktü tekrar düşük yapıcam diye korkuyorum. kasığımda biraz ağrı var başına böyle bir şey gelip doğum yapan var mı hadi birbirimize destek olup içimizi ferahlatalım. :)
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin .benimde son adet tarihim 7 Aralık di ve adetimden 10 gün sonra iki gün çok çok az kanama yaşadm bende Ekim ayında düşük yapmıştım iki gün süren kanamayı düşüğe bağladım düzensiz oluyorm diyr dün test yaptım pozitif çıktı bugünde tekrarlim dedim aynı şekilde çıktı. Pozitif daha kan veremedim. Bende endişeleniyorum tekrarlarmi düşük diye çünkü bebeğim 22 haftalık kalbi durmusdu ama 15 haftalık kalmisdi Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder varsada

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin .benimde son adet tarihim 7 Aralık di ve adetimden 10 gün sonra iki gün çok çok az kanama yaşadm bende Ekim ayında düşük yapmıştım iki gün süren kanamayı düşüğe bağladım düzensiz oluyorm diyr dün test yaptım pozitif çıktı bugünde tekrarlim dedim aynı şekilde çıktı. Pozitif daha kan veremedim. Bende endişeleniyorum tekrarlarmi düşük diye çünkü bebeğim 22 haftalık kalbi durmusdu ama 15 haftalık kalmisdi Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder varsada
Su anda kanamam artti ve biraz agrim basladi dusuk basladi bence bizim icin cok kotu oldu bir canli dogumum olmasina ragmen ekim ayinda bende dusuk yaptim ayni sekilde bu da dustu. Yani gunde ictigim 3 sigara evimin temizligini yaparak bebek dusuyorsa zaten saglikli degildir diye avutuyorum kendimi sabah kontrole gidecegim belki bir mucize olur ama sanmiyorum. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.

Su anda kanamam artti ve biraz agrim basladi dusuk basladi bence bizim icin cok kotu oldu bir canli dogumum olmasina ragmen ekim ayinda bende dusuk yaptim ayni sekilde bu da dustu. Yani gunde ictigim 3 sigara evimin temizligini yaparak bebek dusuyorsa zaten saglikli degildir diye avutuyorum kendimi sabah kontrole gidecegim belki bir mucize olur ama sanmiyorum. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.
Allah yardımcın olsn . inşallah güzel haber alırsın Sabah cnm

Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğin seninledir bende leke gördüm 9 haftalık olana kadar bazen yoğun bazen az doktr progestanı istersrn kullan istersen kullanma dedi dşük olursa kürtaj olursun kullanmazsan kendi düşer dedi bn kullandım şuan 33 haftalık olduk çok şükür darısı senin ve bütün isteyenlerin başına inşallah müjdeli haber alırsın birde ayaklarımı havaya dikip dinleniyodum bol bol

Benim doktor bir şey olmasa bile ilaç kullanmalisin demişti.kahverengi akintim vardi bazen kırmızı 3 4haftadan 9 haftaya kadar devam etti.Kesede kanama gözükmesede devam ediyordu akıntı.Progesteron ignesi ve duphaston kullandım.Doktorun bana sana özensiz davranmış gibi geldi oluruna bırakılırmi hiç.Belki olası bir düşük riskinin önünü alacaksınız.

Benim doktor bir şey olmasa bile ilaç kullanmalisin demişti.kahverengi akintim vardi bazen kırmızı 3 4haftadan 9 haftaya kadar devam etti.Kesede kanama gözükmesede devam ediyordu akıntı.Progesteron ignesi ve duphaston kullandım.Doktorun bana sana özensiz davranmış gibi geldi oluruna bırakılırmi hiç.Belki olası bir düşük riskinin önünü alacaksınız

Bende oyle dusunuyorum ama doktorlar ilgilenmiyorlar bile acildeki doktor hic bir sey yapmadi kendi doktoruma gidecegim orasida cok uzak esim calisiyor simsiyah akinti geliyor bilmiyorum insallah her sey icin gec degildir

Back
X