• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Niye kırılacağım?
Sizi tanımıyorum bile.
‘Özel okullarda’ diye başlayan cümlenizden ben bunu anladım.
Tüm kelimesi yok belki ama özel okullara bir genelleme ve küçümseme var.
Ben de buna itiraz ettim hepsi bu.
Yıllardır ekmek yiyorum o kurumlardan...
özel okullarda öğretmenlerin pedagojik eğitimiyle ve sosyal haklarıyla ilgili garantiyi veliler ancak resmi evraklarına ulaşarak elde edebilir. bazı özel kreşler için de durum böyle. kız meslek lisesinde öğrenciliği devam eden çocuk gelişimcileri öğretmen diye kreşlere koyuyorlar gün içinde çocukları saçmasapan şekilde yetiştiriyorlar. içlerindeydim de çok şey gördüm kime neyi anlatıyorum ben şuan. devletle özel okul bu konuda aynı değildir ve bu kişisel görüş de değildir. romantik olmaya gerek yok bu konuda. emek veriyosunuz ki ekmeğini yiyorsunuz. kimse babasının hayrına ekmek vermiyor.

Ne kadar garip yorumlar var. 10 yasin da bir cocuk tehtid edilmis kucuk dusurulmus. Belki karısından bosanmistir üzgündür filan diyen var. Karısından bosanan psikolaga gitsin hıncını cocuk çocuktan cikarmasin.

Kendim olsam tas ustunde tas koymam. Okul destek cikmiyorsa goruntulerle birlikte hem dava acarim hemde heryerde ifsa eder rezil ederim.
Tşk ederim yarın baska avukatlardanda bilgi alıp gerekeni yapıcam

Nicin mevzu ogretmenlik olunca bu uyenin uzerine bu derece gidilmis..Ogretmen hatasiz puru pak mi olacak illa ki..her meslekte muhtesem cok iyi insanlarda var cekilmez ukala insanlarda var..en basit ornek kac doktor organ ticareti ile adi anildi..Ben pirlanta gibi profesör de gordum insan gibi sordugum soruya burnundan kil aldirmayip tersleyen asistan da..kadinin basina gelmis yazmis ..nicin yalan soylesin. Gerci simdi ogretmenlerin cogu hakikaten melek eskiden ortaokulda bir cografya ogretmenimiz vardi erkekleri tahtada cikarip doverdi..bence deliydi..

Adamın neye sinir olduğunu anlayamadım ben durduk yere böyle bir şey neden olsunki konunun detaylarını merak ettim yani bu adam nasıl böyle bir terbiyesizlik yapabildi.

Nicin mevzu ogretmenlik olunca bu uyenin uzerine bu derece gidilmis..Ogretmen hatasiz puru pak mi olacak illa ki..her meslekte muhtesem cok iyi insanlarda var cekilmez ukala insanlarda var..en basit ornek kac doktor organ ticareti ile adi anildi..Ben pirlanta gibi profesör de gordum insan gibi sordugum soruya burnundan kil aldirmayip tersleyen asistan da..kadinin basina gelmis yazmis ..nicin yalan soylesin. Gerci simdi ogretmenlerin cogu hakikaten melek eskiden ortaokulda bir cografya ogretmenimiz vardi erkekleri tahtada cikarip doverdi..bence deliydi..
İnsanın basına gelmeden birşey anlayamıyor malesef 😔

Adamın neye sinir olduğunu anlayamadım ben durduk yere böyle bir şey neden olsunki konunun detaylarını merak ettim yani bu adam nasıl böyle bir terbiyesizlik yapabildi.
Bu yapan kişi bayan öğretmen yanlız yaptı yani yarın elimden geleni yapıcam

Kendi adıma cevap vereyim
Konu pek hayatın akışına uymuyor
Mesleğin içinden cevaplıyorum

Bende hayatın içine uymadıgı için susamıyorum bu duruma çare arıyorum
E çareyi söyledik işte
Gerçekse çocuğunuz üzülmüş tamam kötü olmuş haklısınız şikayet etmekte
Ama kurdeşen dökecek kadar büyük mevzu değil
Hayatta her şeye böyle en yanlış hareket gibi tepki verince çocuklar da normalden fazla hassas oluyorlar
Çocuğunuzun kendi iyiliği için olumsuz duygularla da baş edebilmeyi öğrenmesi gerek
İlerde hoşuna gitmeyen daha neler duyacak belli değil

O zaman başımıza her gelene susup yolsuzluğu ipsizligi kabullenelim mi ? Bu soruma Hayır diceksiniz tabiki ve sıralayacaksınız sözlerinizi ...
Böyle olaylara dur denmedigi sürece bir bir ayiklanmadigi sürece tüm sektör böyle insanlara kalır önünü alamazsınız. Öfke kontrolü olan birinin yeri okul değildir! 10 yaşındaki henüz soyut düşünemeyen bir çocuktan bahsediyoruz.
Bir çocuk böyle bir travmada kekeme bile olabilir!
Ben de öğretmenim ve mesleğin kötü ellerde icra edilmesine karşıyım. Oldu o zaman marangoz mutfak dolaplarını yamuk yapsın kimi küçük kimi büyük sonra gelsin desinki benim işim bu kadar kabul eder miydiniz?

Bu yapan kişi bayan öğretmen yanlız yaptı yani yarın elimden geleni yapıcam
Baya çocuk söz hakkı istediği için ya da dersle ilgili bir şey söylediği için bunu yaptı yani akıl alır gibi değil cocugumun başına böyle bir şey gelse yedi ceddini onun ben .

E çareyi söyledik işte
Gerçekse çocuğunuz üzülmüş tamam kötü olmuş haklısınız şikayet etmekte
Ama kurdeşen dökecek kadar büyük mevzu değil
Hayatta her şeye böyle en yanlış hareket gibi tepki verince çocuklar da normalden fazla hassas oluyorlar
Çocuğunuzun kendi iyiliği için olumsuz duygularla da baş edebilmeyi öğrenmesi gerek
İlerde hoşuna gitmeyen daha neler duyacak belli değil
Size göre küçük olabilir ama insanlar için de rencide etmek çok kötü birşey benim çocugum şuan 10yasında zamanı gelince kendini korumasınıda öğrenir merak etmeyin

Size göre küçük olabilir ama insanlar için de rencide etmek çok kötü birşey benim çocugum şuan 10yasında zamanı gelince kendini korumasınıda öğrenir merak etmeyin
Siz böyle davrandığınız için çocuk öyle sanıyor işte
Duygusal beceriler belli bir yaşta değil çocukluktan başlıyor.
Belli bir yaşa gelince değil süreç içinde öğrenecek yani.
Bİr kısmını da sizden örnek alacak
Bu derece hassas yetiştirirseniz ileride yetişkib olduğunda yine sizin çocuğunuz etkilenecek en çok ben değil

Kin tutmakla ne alakası var psikolojiden anlamadığınız ne kadar da belli 10 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz tam karakterinin oluşma zamanı ve öğretmeninin tavrına bakın. Kesinlikle öğretmenin uslubunu değiştirmesi gerekiyor dalgaya alınacak bir konu değil
yaş kaççç? 14-15 falan galiba .Haber kanallarına verince ihbar hattına gönderince çocuğun psikolojisi mi düzelecek ? Bunun psikolojiyle ne alakası var ? Merak etme ben çok çocuk gördüm çok da veli neyin ne olacağını senden öğrenecek değilim .

O zaman başımıza her gelene susup yolsuzluğu ipsizligi kabullenelim mi ? Bu soruma Hayır diceksiniz tabiki ve sıralayacaksınız sözlerinizi ...
Böyle olaylara dur denmedigi sürece bir bir ayiklanmadigi sürece tüm sektör böyle insanlara kalır önünü alamazsınız. Öfke kontrolü olan birinin yeri okul değildir! 10 yaşındaki henüz soyut düşünemeyen bir çocuktan bahsediyoruz.
Ben de öğretmenim ve mesleğin kötü ellerde icra edilmesine karşıyım. Oldu o zaman marangoz mutfak dolaplarını yamuk yapsın kimi küçük kimi büyük sonra gelsin desinki benim işim bu kadar kabul eder miydiniz?
Çok tşk ederim saygı duyuyorum size 🙏🙏🙏allah sizin gibileri basımızdan eksik etmesin

Eğer olay anlatıldığı gibiyse öğretmen hatalı. işi idareye taşıyın tabii ki.

Eğer anlatıldığı gibiyse deme sebebim de benim de bir öğretmen olmam. Bana öyle geliyor ki bu olayın öncesi var. Öncesinde sürekli derse müdahale eden veli ya da öğrenci var. Öğretmen çileden çıkmış hiç yapmaması gereken bir şey yapmış ama durduk yere bir öğrenci seçip yapmamıştır. Öncesinde olanların patlaması bu bence. Keşke tepkisini bu şekilde göstermeseydi. Oğlunuz bu olay yüzünden derse karşı da olumsuz tutum gösterebilir.

Bunun yanında söylemeden geçemeyeceğim.
Uzaktan eğitimin en berbat yanı velilerin dersi dinleyip her şeye müdahale etme hakkını kendinde görmesi. Sabır taşı oldum mübarek.

Ayni fikirdeyiz ama bana bu destan neden yazildi

Eğer olay anlatıldığı gibiyse öğretmen hatalı. işi idareye taşıyın tabii ki.

Eğer anlatıldığı gibiyse deme sebebim de benim de bir öğretmen olmam. Bana öyle geliyor ki bu olayın öncesi var. Öncesinde sürekli derse müdahale eden veli ya da öğrenci var. Öğretmen çileden çıkmış hiç yapmaması gereken bir şey yapmış ama durduk yere bir öğrenci seçip yapmamıştır. Öncesinde olanların patlaması bu bence. Keşke tepkisini bu şekilde göstermeseydi. Oğlunuz bu olay yüzünden derse karşı da olumsuz tutum gösterebilir.

Bunun yanında söylemeden geçemeyeceğim.
Uzaktan eğitimin en berbat yanı velilerin dersi dinleyip her şeye müdahale etme hakkını kendinde görmesi. Sabır taşı oldum mübarek.
Derse karısıcak kadar cahil olmadım çok şükür böle bir durum yapsam sanırım bu okulda bir dk tutmazlardı bizi. Kendine yakısanı yaptı öğretmen . Evet oğlum şuan okulundanda öğretmenindende nefret ediyor 😤

Hadi devlettekiler rahat davraniyor da özel okulda bu rahatlik bu tavir neymiş böyle? Kayit alsaydinjz keske ama zaten diger cocuklar da şahit olmus kesinlikle şikayet edin bunlar egitimci degil

Back
X