• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba OKSAPAR KULLANAN VARMI

Sera579 Ben kullanıyorum cnm dogum dan 1 gün önce bırak dedi doktorum kan sulandirici gobekten koldan yapılan bir ıgne alişinca kendi kendine yapıyorsun

Son düzenleme:
ben dun başladım cnm iğneye 10 ağutos gebelik testım var ıns ayırlısı ayrıca estrofen coraspırın folıo kullanıyrum ben ist eurofertılde tedavi gördüm senın hastanen hngısı

Bu ilaçları bende kullandım cnm estrofem bebk kalp atışını duyunca keser doktorun coraspirin hala kullanıyorum 6aya kadar devam dedi benim doktor ıgne günlük 1 tane yapıyorum gobekten ben başka şehire gittim Acıbadem Hastanesi yaptirdim ben ınşallaha iyi olur Rabbim hepimize nasip etsin evlat kokusunu sevgisini

Son düzenleme:
hayır 4.cu ama bende kan pıhtılaşması cıktı daha yenı ogrendık o yüzen ıgnelere başladım cnm aralık ayında tekrar denemiştim ttutu ve düştü bakalı bu sefer nasıl olucak sen kac aylık hamilesin cnm

16 haftalik hamileyim benimde 4. Denemem bundan önce ikiz gebelik oldu bende sorunlar yüzüne birini 3 buçuk ay düşük diğeride 6 yi bitirmeye 10 gün kala erken doğum 3 gün yaşadı Allahım bu bebişlerimize uzun ömür sağlık versin

Son düzenleme:
4.gebeliğim önceki 3 kez kalp atışı yoktu bebekler alındı....Bugün dr.oksapar 4000 yazan ilacı vardı...ancak kafama takılan neden her yerde claxen adı geçiyor bu ilaç neden sık verilmiyor...lütfen bu ilacı bilen kullanan varsa bana cevap versin

4.gebeliğim önceki 3 kez kalp atışı yoktu bebekler alındı....Bugün dr.oksapar 4000 yazan ilacı vardı...ancak kafama takılan neden her yerde claxen adı geçiyor bu ilaç neden sık verilmiyor...lütfen bu ilacı bilen kullanan varsa bana cevap versin
Cnm benim doktorum bunların ikiside aynı dedi oksapar bulamazsan claxen de kullanabilirsin dedi sadece isim değişik dedi

Merhaba, benim iki farkli merkezde tüp bebek denemem oldu. İlkinde kan sulandırıcı (oksapar) kullanmamı önerdiler. Ama çoğu yerde genelde clexan var. Çok sordum soruşturdum, ikisinini de içeriği aynıymış yani ikisi de kullanılabilir. Benim için oksaparın kullanımı biraz da olsa daha kolay olduğu için ve doktorumda başta oksaparı söylediği için kolay bulunmuyor diye topluca oksapar aldım. Ancak ilk denemem ne yazık ki negatif oldu. İkinci denememi başka bir merkezde yaptım ancak burada benim için kan sulandırıcı kullanmamın gerekli olmadığını söylediler. İki merkezde genetik sonuçlarıma bakarak karar verdi ama kararları farklı oldu. Şu anda kan sulandırıcı kullanmıyorum. İsterseniz elimdeki oksaparları uygun fiyata verebilirim. Tüp bebek zaten başlı başına masraflı bir iş, bir de ekstra kan sulandırıcı masrafı çıkınca iyice zorluyor. Almak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Hepimize sağlıkla sıhhatle çocuğmuzu elimize almak nasip olur inşallah.

merhabalar..bende oksapar kullanıyorum..göbekten vuruyorum..göbekten vurunca bu bebeğe keseye felan gider mi kafam karıştı da bir şeyler söyler misiniz..

Back
X