merhaba prensesler:)

Mutluanne79

vekil olarak ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
468
229
123
selam yeni üyeyim ve geçen yazdan beri sizi takip ediyorum çok güzel ve insanı rahatlatan konular var üstelik çok şeyde öğrendim

ben 11 aylık evliyim geçtiğimiz ağustos ayında hamileyim diye çok sevinmiştim ne kadar mutluydum kalbim nasıl atıyodu anlatamam çünkü anne olmayı çok istiyodum ama rabbimin takdiri 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim ne kadar üzüldüğümü anlatamam üstelik ramazan ayındaydık ve ben o uhrevi havanın etkisiyle zorda olsa toparlandım gerçi hala içim sızlıyo ama yapıcak bişey yok

ben sürekli bebek düşünmekten çok yoruldum her ay test almaktan hüsrana uğramaktan netten sürekli bilgiler araştırmaktan yoruldum ve aklımı başka şeylere vermeye çalıştım sürekli el işi yaptım
harika bi bebek battaniyesi,şallar sayısız lifler klozet takımları derken son altı aydır bu durumdayım ama ALLAH ne derse o bunu anladım sürekli dua ediyorum üstüme düşeni yapıyorum çok üstüne düşmekte bizi yıpratıyo değil mi?

sizle paylaşmak istedim.........

öncelikle hoşgeldin neslihan bende yeni sayılırm 13 aylık evliym 5 aydır bebek istiyrm hemde çok...bebeğini düşürmüssün üzücü bi durum ama dediğin gibi dua edip allaha sığınmalıyız...inşallah tekrar gebelik haberini alırsın bu mutluluğu yaşarsın...sende demişsin zaten biz üstümüze düşeni yapalım ve bekleyelim inş bi gün bebeklerimize kavuşuruz çok fazla stres yapmayalım inş, çünkü bu bizi her yönden olumsuz etkiler....inş bi gün bizde burda hamileliğimizi paylaşırızzzzzz(AMİNN)

öncelikle hoşgeldin neslihan bende yeni sayılırm 13 aylık evliym 5 aydır bebek istiyrm hemde çok...bebeğini düşürmüssün üzücü bi durum ama dediğin gibi dua edip allaha sığınmalıyız...inşallah tekrar gebelik haberini alırsın bu mutluluğu yaşarsın...sende demişsin zaten biz üstümüze düşeni yapalım ve bekleyelim inş bi gün bebeklerimize kavuşuruz çok fazla stres yapmayalım inş, çünkü bu bizi her yönden olumsuz etkiler....inş bi gün bizde burda hamileliğimizi paylaşırızzzzzz(AMİNN)

hoşbulduk canım sağol,güzel düşünmek tabiki hem ruhumuzu hem bedenimizi besler, içimiz beynimiz rahat olmalı ki hedeflerimizi kolay görebilelim ya herşey nasip meselesi evlenmek çocuk sahibi olmak bunlar haketmeyle değil takdiri ilahiyle ALLAH ın dilemesiyle olcak şeyler ama biz elimizden geleni yapalım da takdiri rabbimize bırakalım bu dünyada herkes her istediğine kavuşamıyo ama dualarım herkesin istediği olması için, umarım sende bu isteğine nail olursun canım amin ecmain...........

Back
X