• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba sizce hamile miyim

mubhemm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
8
0
1
29
Adetlerim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum ama korunmadan ilişki yaşıyorum sürekli iki kere test yaptım hep de çok su ictigim zamana denk geldik ikisinde de hayalet çizgi çıktı sizce var mıdır bişey

Adetlerim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum ama korunmadan ilişki yaşıyorum sürekli iki kere test yaptım hep de çok su ictigim zamana denk geldik ikisinde de hayalet çizgi çıktı sizce var mıdır bişey
Sabah uyaninca erken saatte yaparsaniz daha net sonuc alirsiniz. Erken testlerden deneyin kaset degil

Adetleriniz düzensiz ve gebelik istiyorsanız eğer ovülasyon testi yapıp yumurtlama gününüzü öğrenin. Gebelik şansınız artar.

1000022591.webp

Back
X