Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım sebepYa benim şuan ciddi bir ilişkim var hemde güzel gidiyor ama dün gece bana arkadaşlarla buluşucam diyip isim verip tam tersi şekilde eski sevgilimle buluşmuşlar ve aramız limon ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin
Bilgi yarışmasında ki soru gibi oldu bu. Cevaapp veriyorumm Evvveettt, Amcası!Eski sevgiliniz yeni sevgiliniz nesi olur ?
Evet benim eski sevgilimle buluşmuş sadece arkadaş ortamları aynı ama hani düşününce bir sebep bulamıyorum buluşmaları içinSizin mi eski sevgilinizle buluşmuş, neden? Arkadaşlar mı?
Yok hayırKonya ovasıyla bir akrabalık var mı sevgililerinde?
Senin eski sevgilinle mi ? Yalan söylenen ilişki nasıl güzel gidiyor?Ya benim şuan ciddi bir ilişkim var hemde güzel gidiyor ama dün gece bana arkadaşlarla buluşucam diyip isim verip tam tersi şekilde eski sevgilimle buluşmuşlar ve aramız limon ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin
Vay vay vay adamlarda mezhepler pek geniş 2 oda 1 Salon. Sen de gideydin sohbete katılırdınEvet benim eski sevgilimle buluşmuş sadece arkadaş ortamları aynı ama hani düşününce bir sebep bulamıyorum buluşmaları için
Vay vay vay adamlarda mezhepler pek geniş 2 oda 1 Salon. Sen de gideydin sohbete
Senin eski sevgilinle mi ? Yalan söylenen ilişki nasıl
Bu durumda yeni sevgilin seni eski sevgilinle aldatıyor. Aradan çekil, sevenleri ayırma.