Merhaba tecrübesi olanlar gebelik var mı belirtilerim doğru mu yardımcı olabilir mi

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Merhaba son adet tarihim 14 Ocak bir sonraki afetime 7 gün var beyaz akıntım ve ağız kuruluğum var sürekli de gözlerimde ağırlık ve yorgunluk hali var uyuma isteği gibi 4 gündür 2 defa test yaptım negatif çıktı. Araştırıyorum eğer hamilelik varsa son adet tarihinden hesaplayınca 3 haftalık oluyormuş e ama bakıyorum 3 haftalık hamilelik varsa mutlaka testte çıkarmış ancak test negatif sizce de doğru mu yok değil mi gebelik

Merhaba son adet tarihim 14 Ocak bir sonraki afetime 7 gün var beyaz akıntım ve ağız kuruluğum var sürekli de gözlerimde ağırlık ve yorgunluk hali var uyuma isteği gibi 4 gündür 2 defa test yaptım negatif çıktı. Araştırıyorum eğer hamilelik varsa son adet tarihinden hesaplayınca 3 haftalık oluyormuş e ama bakıyorum 3 haftalık hamilelik varsa mutlaka testte çıkarmış ancak test negatif sizce de doğru mu yok değil mi gebelik
gebeliği son adet tarihinden hesaplama amacı kişinin bu süreçteki hangi ilişkide hamile kaldığının bilinmemesidir yani gebelik testi su durumda varsa bile pozitif çıkmaz siz adetiniz 2 gün geçikme yasarsa ozaman kit alıp bakın ozaman bile negatif çıkabilir adet gelmesse gün aşırı devam edin

gebeliği son adet tarihinden hesaplama amacı kişinin bu süreçteki hangi ilişkide hamile kaldığının bilinmemesidir yani gebelik testi su durumda varsa bile pozitif çıkmaz siz adetiniz 2 gün geçikme yasarsa ozaman kit alıp bakın ozaman bile negatif çıkabilir adet gelmesse gün aşırı devam edin
Peki belirtilerim sizce şüphe uyandırır mı

Merhaba son adet tarihim 14 Ocak bir sonraki afetime 7 gün var beyaz akıntım ve ağız kuruluğum var sürekli de gözlerimde ağırlık ve yorgunluk hali var uyuma isteği gibi 4 gündür 2 defa test yaptım negatif çıktı. Araştırıyorum eğer hamilelik varsa son adet tarihinden hesaplayınca 3 haftalık oluyormuş e ama bakıyorum 3 haftalık hamilelik varsa mutlaka testte çıkarmış ancak test negatif sizce de doğru mu yok değil

bende idrara sık çıkıyordum ama testler için erken ben hissetmiştim sanirim sizinde içinize doğuyor İstediğiniz gibi olur Allah ol deyince oldurur hadi hayirlisi olsun

Slm benim de son adet tarihim 14 ocak ve 7 de olmam gerekiyor tevaffugun boylesi peki iki adet arasi kac gun seninn

Back
X