Merhaba teste bakabilir misiniz?

waitforyourmiracle

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
488
147
27
Gözüm muhtemelen bana oyun oynuyor negatif değil mi test? Biraz gölge görünce rengini koyulaştırdım…
IMG_9383.jpeg

Merhaba canım benim regl çok düzensiz pcosluyum :KK43: tesadüfen geçen cuma yumurtlama gördü doktorum ultrasonda çatlamıştı. Renkli halini de ekliyorum Eki Görüntüle 3469882
Burda da görüyorum aynı gölgeyi çok ama çok hafif . Çok yeni bir gebelik olabilir. Biraz daha gün geçince bir tane daha yap koyulsacak mı bakalım.

Peki sonnadet tarihi ne zamandi

Burda da görüyorum aynı gölgeyi çok ama çok hafif . Çok yeni bir gebelik olabilir. Biraz daha gün geçince bir tane daha yap koyulsacak mı bakalım.

Peki sonnadet tarihi ne zamandi
Canım 23ünde oldum tarlusalla. Ama adetim inanılmaz uzun sürdü yaklaşık 24 gün 😂 kistim vardı onu attım o yüzden biraz süründürdü…adet bittikten birkaç gün sonra da yumurtlamayı gördük geçen cuma

Canım 23ünde oldum tarlusalla. Ama adetim inanılmaz uzun sürdü yaklaşık 24 gün 😂 kistim vardı onu attım o yüzden biraz süründürdü…adet bittikten birkaç gün sonra da yumurtlamayı gördük geçen cuma
Anladım canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle olmaz daha doğrusu İnşaAllah bebiş vardır adet olmazsın. ☺️🤲🏻

Bir hafta sonra bir kez daha test yap.

X