- 16 Ağustos 2023
- 23
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi sadam lala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel teşekkür ederimTahmin değil, anlqmoyprum ultrasondan. sadece kız bebek gibi hissettim![]()
Kıza benzetdi canım ama tam kesin söylemedi 11haftada gittim doktoraDoktor birsey d3medi mi hic acaba
Bana da erkek gibi geldi bebisiniz ama en iyisini Rabbim bilir tabiki saglikli olsundaKıza benzetdi canım ama tam kesin söylemedi 11haftada gittim doktora
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım sizce değişebilirmiki cinsiyeti bana kıza benzettiğini söyledi kesin olmadığını söyledi amaBana da erkek gibi geldi bebisiniz ama en iyisini Rabbim bilir tabiki saglikli olsunda
Degisebilir kesin birsey dememis zaten bence bekleyin biraz dahaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım sizce değişebilirmiki cinsiyeti bana kıza benzettiğini söyledi kesin olmadığını söyledi ama
Çok sağolun tabiiki sağlıklı olsun 1yıldır yolunu bekliyorduk çok şükür geldi hayatımızaDegisebilir kesin birsey dememis zaten bence bekleyin biraz daha![]()
YaaaÇok sağolun tabiiki sağlıklı olsun 1yıldır yolunu bekliyorduk çok şükür geldi hayatımıza
Yaa Rabbim sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin öyle güzel bir hiss ki beklememize değmiş. Sizde cinsiyyeti ne canımYaaabenimd3 oyle 1 sene ugrqstuj sonunda hamisim
nerden anladınız o kadar çok merak ediyorumki anlatamamKesinlikle kız![]()
Bilmiyorum ki en son 7 haftasinda gitmistim simdi bekliyorum 12 haftayi 2 li test icinYaa Rabbim sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin öyle güzel bir hiss ki beklememize değmiş. Sizde cinsiyyeti ne canım