- 16 Kasım 2021
- 89
- 12
- 8
- 23
- Konu Sahibi Olmazolsun
-
Öncelikle merhaba bundan 10 gün kadar önce erkek arkadaşımla iç çamaşırları varken surtunme yaşandı onun boxerinde biraz zevk suyu gördüm sonradan hemen bıraktım şu an da 6 gün reglim gecikti karnım davul gibi oldu çok kötü durumdayım bana yardımcı olurmusunuz sizce bisry varmi yoksa da niyr böyle gecikti reglim hic gecikmezdi karnım kocaman oldu patlicak gibiyim nolur
Öyle yapicam kesin sonuç alirmiyimGeciktiyse test yapıp öğrenebilirsiniz
İdrarda çıkmazsa kan tahlilinde kesin belli olurÖyle yapicam kesin sonuç alirmiyim
İmkanı yok hamileliğin, strese giriyorsunuz iyice gecikiyor, geciktikçe strese giriyorsunuken
Kendi kendime diyorum 5 dakika sonra bu moda giriyorum o kadar kötüyüm patlicam sanki bu arada teşekkür ederim yorum içinİmkanı yok hamileliğin, strese giriyorsunuz iyice gecikiyor, geciktikçe strese giriyorsunuz.
Kendime bunu diyip duruyorsun 5 dakika sonra yine o moda giriyorum o kadar kötüyüm ki patlicam sankiİmkanı yok hamileliğin, strese giriyorsunuz iyice gecikiyor, geciktikçe strese giriyorsunuz.
Dış ortamda spermler canlı kalamaz, çamaşırın vulvanıza değmesiyle sürtünmesiyle hamile kalmanız imkansız. Yaşınız ufak, ondan bu kadar telaşlı ve korkuyorsunuz. İçiniz rahat olsun. Bir de benim de reglim gecikti, karnım o kadar gergin ki. Normal öyle olması. Eli kulağındadır, gelir.Kendi kendime diyorum 5 dakika sonra bu moda giriyorum o kadar kötüyüm patlicam sanki bu arada teşekkür ederim yorum için
Oo sürtünmee mii en etkili gebe kalma yolu. Senden önce sürtünenlerin çocukları okula başladı şimdi..Öncelikle merhaba bundan 10 gün kadar önce erkek arkadaşımla iç çamaşırları varken surtunme yaşandı onun boxerinde biraz zevk suyu gördüm sonradan hemen bıraktım şu an da 6 gün reglim gecikti karnım davul gibi oldu çok kötü durumdayım bana yardımcı olurmusunuz sizce bisry varmi yoksa da niyr böyle gecikti reglim hic gecikmezdi karnım kocaman oldu patlicak gibiyim nolur
Tesekkur ederim yorumunuz için inşallahDış ortamda spermler canlı kalamaz, çamaşırın vulvanıza değmesiyle sürtünmesiyle hamile kalmanız imkansız. Yaşınız ufak, ondan bu kadar telaşlı ve korkuyorsunuz. İçiniz rahat olsun. Bir de benim de reglim gecikti, karnım o kadar gergin ki. Normal öyle olması. Eli kulağındadır, gelir.
Kız sürtüşmeye test de yanıt vermez kiİdrarda çıkmazsa kan tahlilinde kesin belli olur
PsikolojiktirÖncelikle merhaba bundan 10 gün kadar önce erkek arkadaşımla iç çamaşırları varken surtunme yaşandı onun boxerinde biraz zevk suyu gördüm sonradan hemen bıraktım şu an da 6 gün reglim gecikti karnım davul gibi oldu çok kötü durumdayım bana yardımcı olurmusunuz sizce bisry varmi yoksa da niyr böyle gecikti reglim hic gecikmezdi karnım kocaman oldu patlicak gibiyim nolur
Ben artık bildiğim bütün yöntemleri unuttumKız sürtüşmeye test de yanıt vermez ki
Önlem alacak bir şey yok ki çamaşırlar sürtüşmüşPsikolojiktir
Sürtğnmeyle gebelik olmaz
Madem bu kadar telaş yapıyorsun o zaman bazı şeyleri yapmıcsksın ha yaptın önlem alıcaksın ki olmasın
Eğer ki de şüphen çok bi dr görünmelisin
Bncede denemelisinBen artık bildiğim bütün yöntemleri unuttumikinci çocuğu böyle deniycem gidip Tüpe o kadar para vermeyim bari
Çok telaşlısın sakin olTesekkur ederim yorumunuz için inşallah
Çamaşırlara sterç saracak öyle sürtüşcek ki akanı görmesinÖnlem alacak bir şey yok ki çamaşırlar sürtüşmüş
Seni gidi seniÇok telaşlısın sakin olO yaşlarım aklıma geldi de benim de ödüm kopardı
Ah ahh bilemedimm bilemedimmmBncede denemelisin
Hata sende önce sürtünme sürünme yönetimi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?