Merhaba. Yeni katıldım aranıza.

Sehris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
21
2
1
45
Merhaba.yeni katıldım aranıza. Sevgilimle barismak için ne okumalı yım ne yapmalıyim kızlar yardım edin

Neden kustugunu soylede öyle yardımcı olalım.
Biz müneccim mıyız barisilcak konu var barisilmicak konu var.

Aslında geçerli bir sebebi bile yok.sevgisini çok belli edebilen biri değil. Bu da beni beni uzdugu için sorun yarattım hep.o da benim sevgim sana yetmiyor ama benim yapim bu dedi. Ben de ayrıldım.aradı defalarca acmadim.en son sanırım ben sana zarar veriyorum dedi.ama seni çok seviyorum dedi.haklısın bitsin dedi.ve 1 aydır ne arıyor ne soruyor.ben de gururumdan aramiyorum.ama delirmek uzereyim.gece gündüz dua edip yalvariyorum allahima ama ses yok(

sana sevgisini belli edemeyen ilgilenmeyen adamdan ne bekliyorsun? sevgisi sana yetmeyen bi Adam için mi delirmek üzeresin

ama yapısı bu.herkes aynı şekilde gösteremez sevgisini değil mi.velhasil demek istediğim , gururumdan arayamiyorum.o da bir hafta önce nasıl olduğumu sormak dışında bişey yapmadı. Ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Karsilasip konuşmamız da imkansız. Sizce aramali miyim yoksa beklemeye devam mı edeyim?

Yapısını bilipte ayrilmaniz ilginç. Sevgililik dönemi zaten sevgisini belli edip değer verme dönemidir. Hadi bir takım okumalar yapip dondurdunuz kendinize. Peki sonra? Bu ilgisizlik sizi yine üzmucek mi? Sonrasında nasıl ilgili yapabilirim ne okuyabilirim diyemi sorcaksiniz?

yapısını madem kabul ettiniz ki ben savunmanızdan öyle anlıyorum, neden kavga çıkarıp ayrıldınız?

Okuma derken sihir büyü kastetmedim. Dua anlamında. Barismak kavuşmak anlamında. Benim sizden yardim istediğim konu ise,gururu bırakıp aramali miyim yoksa böyle beklemeye devam mı edeyim?

Bildiğim çok dua var ama ilgisiz bir insanın size dönmesinde bir hayır görmüyorum. Hakkınızda Hayırlısı olsun.

Ya sen seviyorsan niye gurur yapıyorsun. Helede seni seven bir adam varsa. Hee eğer ben bu adamla bir ömür devam edemem bu odunluğuna karşılık dersen araya zaman girmişken önüne bak tekrar tekrat kendinide onuda üzme..

Evet çok seviyorum.kaybetmek de istemiyorum.benim de hatalarim var elbet.ama ne yapacağımı şaşırdım. Acaba benden mi bir adım bekliyor yoksa gerçekten bitirdi mi onu bilemiyorum.1 aydır ayriyiz ve hiçbir şey yapmıyor. Farklı şehirlerde olmamız da kötü oluyor bu anlamda.sevse haklı haksız bakmaz bişey yapmaz miydi sizce?hem arasam ne dicem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…