Merhaba

EA2013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
12
2
1
33
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim size sorularım olacak bana yardımcı olursanız sevinirim . Eşim varikosel ameliyat oldu üzerine hemen kimyasal gebelik yaşadım şubat da bu ayda doktora gttik spermler hamile kalmam icin yeterli degil aşılama dedi bende de pko varmis bana metecartin ve glifor verdi biraz zayıfla da dedi esimde bitkisel ilaç kullanıyor dokturu verdi benim gibi olup hamile kalan varmi yada önerebileceğiniz bitkisel şeyler şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin uzun oldu

Ben de bir ara pko vardı. Hatta bir ara gına geldi dogum kontrol haplarını attım çöpe bir ay adacayı kürü yaptım. Sonra ya hamile kalırsam düşer diye bıraktım. Olilk 2 ay kitap gibi 29 günde adet oldum. 3. Ay olmadım hamileydim. Şu anda ikinciye hamileyim. Hatta öncesinde bir de kimyasal geçirdim. Ne bir ilac. Ne bir yumurtlama hapı, ne de bir işlem yasadım.

Tabii her pko aynı değil ama bahsettikleri gibi umutsuz vaka falan değil. Bence biraz abartıyor doktorlar. Ben tahlillere gelip giderken oradaki sekreter kız yaşın genc kafana takma buralarda sürünme demişti.

Demek ki siz de hamile kalabiliyorsunuz. Kilo vermek pkoda cok önemli verdikce iyilesiyor iyileştikce daha da veriyorsunuz. Ama kafanızdaki olumsuz düsünceleri atın. Çikolata kisti dahi olup doktorları sasırtıp hamile kalan tanıdıgım var.

3 senedir evliyim varikoselden sonra kimyasal gebelik oldu da pko için bende bisr yapmıyorum çünkü gittigkm hiç bi doktor bana ilaç vermedi pko için açıklama bile yapamdilat sdece sperm hareketleri düşük nepcam bilmiyorum ve Allah bagislasin yavrularınızı ınsallh olmayan herkese nasip eder

İnsallah. Bir kere olmuş. Bir daha olur. Buralarda bir milyondan on milyona diye bir baslık vardı. Bayanın eşinde bir milyon ve hareketsiz kalitesiz sperm problemi vardı. Bitkisel diyet, bitkisel ilac ...v.s cesitli yollarla on milyona cıkmıstı sperm sayısı. Stress. Kilo . seker önemli. Önümüz kıs. Kıs sebzeleriyle beslenmenin ve soguğun spermlere olumlu yönde etkisi var. Dar giyinmemeli, pamuklu ve serin tutacak camaşırlar giyinmeli. Morlainizi yüksek tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…