Merhaba

naz19958

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
49
5
1
29
3 gebelik testimde böyle çıkış saatler sonra sizde kızlar ? Ben pko yum 1.5 yıldır çoçuk istiyoruz . Şuan 27 gündür GynOsitol kullanıyorum
20988F0D-4276-4AEF-9577-099EB99E9917.webp

3 gebelik testimde böyle çıkış saatler sonra sizde kızlar ? Ben pko yum 1.5 yıldır çoçuk istiyoruz . Şuan 27 gündür GynOsitol kullanıyorum Eki Görüntüle 3001866
Eğer ilk 10 dk içinde çıktıysa testiniz pozitif. Daha geç çıktıysa yarın işk idrar ile testi tekrarlayın. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. 🙏🥰

Eğer ilk 10 dk içinde çıktıysa testiniz pozitif. Daha geç çıktıysa yarın işk idrar ile testi tekrarlayın. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. 🙏🥰
İlk 10 dakkada çıkmadı 😣😣 kaç saat arayla böyle oldu bilmiyorum ben eve geldiğimde gördüm sonra diğerlerini de yapınca böyle çıktı ama 2 saat arayla böyle oldu galiba negatif 😣😣 çok zor dönemler allahım duy sesimizi

İlk 10 dakkada çıkmadı 😣😣 kaç saat arayla böyle oldu bilmiyorum ben eve geldiğimde gördüm sonra diğerlerini de yapınca böyle çıktı ama 2 saat arayla böyle oldu galiba negatif 😣😣 çok zor dönemler allahım duy sesimizi
Bence siz yarın testi tekrarlayın. İnşallah pozitiftir 🙏

Back
X