Merhaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
39
8
1
23
Merhaba arkadaşlar burada daha yeniyim aklıma takılan bişey var daha önce yaşayan yada Bi bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum normal adetim 10 gün kala kahverengi akıntı lar başladı kahverengi akıntı koyulaşınca 2 gün biraz kan geldi 3 günün akşamı geri kahverengi akıntı geldi 4 gün de kan geldi 6 gün boyunca adet kanaması kadar yoğun değil ama gene vardı epey şimdi bugun yine kahverengi akıntıya döndü neden olabilir ilkez böyle şeyler oldu

Çok benzeri geçtiğimiz ay benim de başıma geldi canım. Doktora gitmedim çünkü ilişkiden 1 hafta önce gitmiştim smear de vermiştim sorun çıkmamıştı temizdi her şeyim, hamile olacağım sandım kahverengi akıntım asla geçmedi sonra bir gün birden pembe bir kan boşalması oldu inan anlayamadım hatta adetim de 4 gün gecikti ilk kez ama sonra regl oldum .

Daha önceden bir düşük yaşadınız mı bı gebelik veya
Hyr daha önce düşük olmadı afedersiniz dünden önceki gün bitmişti kan kahverengi akıntı gelmişti dün eşimle birliktelikten sonra açık kırmızı kan geldi sabahta kahverengi akıntı dün karnimda çok şişmişti ve sancı vardı

Gebelik oldu 1 oğlum var 3 yaşında ona gebeyken de kahverengi akıntı gördüm ama kan değildi

Peki bu ay düzeldimi

Evet artık kahverengi akıntım yok adetten sonra hemen geçti, o yüzden şüphelendim işte. Kupkuru şu anda o bölgem ovülasyonu bekliyorum canım.
Adınıza sevindim benim bu ay geç ek bilmito endişeleniyorum da en iyisi doktora gözükmek herhalde çünkü dün beraberlikten sonrada açık kırmızı az bişey kan geldi acaba dedim gebelik olabilirimi diye ama teste negatif

Bence doktora görünüp adet zamanınızı vs söyleyip belirtileri söyleyip kendisinden bilgi almanızda fayda var hormonel nedenlerden dolayı da oalbilir enfeksiyon da ben de ne diyeceğimi bilemedim umarım güzel sonuçlar alırsın canım

Çok tşk ederim ikimiz içinde hayırlısı olsun

Düşük yapmış olabilirsiniz yada polikist över kistiniz olabilir bı kadın doğuma görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…