• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba

patria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
248
2
96
Kocaeli
berhaba arkadaşlar şöyle bi gözgezdirdim böyle bir konuya raslamadım.
ENSON kime hediye aldınız? yada almak istediniz alamadınız?ben enson koçişkoma hediye aldım. birine yada bisevdiğine hediye vermek almak çok güzellllllll::sm_cool:yerimseniben

oğlumun anasınıfı öğretmenine yılbaşı hediyesi olarak bir çift küpe aldım en son
şimdi de en sevdiğim arkadaşıma bi pijama takımı beğendim onu alıcam

ben bugun babama kazak aldım dogum günü babamım iyiki varsın babam iyiki benim babamsın :)a.s.

hedıyelesmeyı cok severım yılbasında esıme ogluma ve ıkı arkadasıma hedıye aldım onlardanda ben hedıye aldım

sanırım bu konu kimsenin içi açmadı. benneyaptımki hepinize teşekkür ediyorum SAYGILAR

Hediyelesmek bence cok güzel.
En son cocuklarimin ögretmenlerine hediye aldim
.

Bayramda ORDU'ya gitmiştim...
Ordan anneme,kardeşime ve babama hediye aldım..Sevgülümede alıaktım ama hoşuma giden bir şey bulamadım:mymeka: fındık getirdim amasırnaşık şey gönlünü alam didimtatlicadiarzu

En son dün akşam, asker olan nişanlıma bir kaç şey aldım. Kazak, fanila, çorap, traş kolonyası falan, üşümesin diye iç kazağı ördüm ona, bir de onu hediye ettim. Görünce çok mutlu olacak aşkım benim. :asigim:

merhaba canım allah kavuştursun :nazar:

Kayınpederime doğum günü nedeniyle pijama takımı ve kayınvalideme de yılbaşı hediyesi olarak lameli fil takımı aldım:1rolleyes:

Kayınpederime doğum günü nedeniyle pijama takımı ve kayınvalideme de yılbaşı hediyesi olarak lameli fil takımı aldım:1rolleyes:

negüzel keşke benimde kayın pederim olsaydı bende ona hediyeler alsaydım ama kayın valideme dün triko altım çok beğendi:nazar:

Ben nişanlıma hediye almıştım, onun doğum günüydü, ona hediye almayı çok seviyorum ben:teytey::teytey:

ben sürekli kızıma hediye aldığım için en sonda kızıma almışımdır mutlaka...

Back
X