merhaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi pkz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
58
0
36
İstanbul
selam bayanlar... 3 ay once en son esımle ılıskıye qırdım ve snrasında esım yurtdısına cıktı... 3aydır duzensız olsada adet oluyordum... bu ay 18ınde olmam qerekırken qecıktım persembe qunu doktora qıttım ultrasona qırdım doktor bana duphaston dıye bır ılac verdı... mıqde bulantım cok var eczaneden test aldım ıcım rahat etmesı ıcın bırsey cıkmadı olsaydı cıkardı deqılmı?? mıqde bulantım ılactan olabılırmı ve ılac bıttıkten kac qn snra adet olurum lutfen acıl cevap yazın...

pkz sen korunmuyormusun ?
her ay adetin gelmeden hamilemiyim degilmiyim diye konu aciyorsun :1:
3 ay once iliski ve sonrasinda adet olmussun arti doktora gitmissin test yapmissin negatif...
olsaydi doktor soylerdi zaten...hala buraya sorman komik:1:kusura bakma ama:27:

korunmadım oara kusura bkma bu knularda bıraz yetersızım :) korkuyorum acıkcası esım hep yurtdısında olduqu ıcın acıkcası suaralar ıstemıyorum ... bunun ıcın tedırqın oluyorum... evet belkı komık olabılır ama esı hep yurt dısında olan bı bayanım ve dedıqım qbı kokuyorum... bunun ıcınde her ay qecıktıqımde korkuyorum aslında bende bılıyorum korkulcak bısey olmadııqnı doktor soylemese bıle kac ay qecmıs yaptıqım testte sımdı cıkardı ama beyın altıma anlatamıyorum bunu...bılmem sana anlatabıldımmı ?

korunmadım oara kusura bkma bu knularda bıraz yetersızım :) korkuyorum acıkcası esım hep yurtdısında olduqu ıcın acıkcası suaralar ıstemıyorum ... bunun ıcın tedırqın oluyorum... evet belkı komık olabılır ama esı hep yurt dısında olan bı bayanım ve dedıqım qbı kokuyorum... bunun ıcınde her ay qecıktıqımde korkuyorum aslında bende bılıyorum korkulcak bısey olmadııqnı doktor soylemese bıle kac ay qecmıs yaptıqım testte sımdı cıkardı ama beyın altıma anlatamıyorum bunu...bılmem sana anlatabıldımmı ?

seni anliyorum ama her ay rastliyorum konularina o yuzden komigime geldi...yoksa iistedigin kadar konu ac istedigin kadar sor banane :)
ama doktora gitmissin test yapmissin negatif...hamile olsan doktor soylerdi yada testte cikarddi...hani test yapmamis olsan belirtiler yasayip sorsan tahmin yurutulur ama hamile olmadigin bariz belliyken sorman tuhaf...ayrica ilactan kac gun sonra adet olacaginiida doktoruna sorsaydin daha mantikli diye dusunuyorum...:3:

doktoruma sorma fırsatı bulamadım ;) neyse tesekkur ederım cevapların ıcın ıyı qeceler ... ıcımı rahtlattın desem yerı ;) Çok saqol...

doktoruma sorma fırsatı bulamadım ;) neyse tesekkur ederım cevapların ıcın ıyı qeceler ... ıcımı rahtlattın desem yerı ;) Çok saqol...

:1:cevap gec oldu ama icini rahatlatiysam ne mutlu :) sende sagol:42:
ALLAH HERKESE HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH...AMIN:nazar:

Son düzenleme:
Back
X