merhaba

nisanur57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
250
0
26
İstanbul
ben 1 yılık evliyim ve bebek özlemi çekiyoruz ve adetime 5 gün var bu ay da yine adet belirtileri var ama değişik hisler var içimde bu ay olacakmış gibi bişeyler lütfen mesajıma cvp verin...daha yeni üye oldum bu siteye ve buraya girdikçe içim birazda olsa rahatlıyo....

ben 1 yılık evliyim ve bebek özlemi çekiyoruz ve adetime 5 gün var bu ay da yine adet belirtileri var ama değişik hisler var içimde bu ay olacakmış gibi bişeyler lütfen mesajıma cvp verin...daha yeni üye oldum bu siteye ve buraya girdikçe içim birazda olsa rahatlıyo....

inşallah hamilesindir cnm Allah gönlüne göre versin inşallah...

Ben de 4 aylık evliyim. Bu ay ilk denememiz, adet tarihimi bir gün geçtim. Dün adet olacakmış gibi karın ağrısı ve kasık ağrısı çektim ama adet olmadım. Dışarı çıkıp test de alamıyorum. Mecburen beklicez. Ama bir ay öncesinden follik asit kullanmaya başladım. Her gün yoğurt süt ceviz fındık fıstık gibi yiyecekleri yemeye ve içmeye dikkat ediyorum. Allah korusun eksikliği beyin gelişimini etkiliyor. :( Allah korusun.

aynen bende 2 aydır folik asit kullanıyorum onun dışında beslenmeme dikkat ediyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum ama 6 aydır korunmadığımız halde bir türlü positif sonuç alamadık her ay adet olunca bi sarsıntıya uğruyoruz eşimle.cenabı allahımdan hayırlısı herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde alacağız bebişlerimizi kucağımıza dimi ama................

aynen bende 2 aydır folik asit kullanıyorum onun dışında beslenmeme dikkat ediyorum stresten uzak durmaya çalışıyorum ama 6 aydır korunmadığımız halde bir türlü positif sonuç alamadık her ay adet olunca bi sarsıntıya uğruyoruz eşimle.cenabı allahımdan hayırlısı herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde alacağız bebişlerimizi kucağımıza dimi ama................

6 ay normal bir dönem. 12. aya kadar yolu var. Moralini bozma. Sanırım yumurtlama dönemini kaçırıyorsun. Tekrar kontrol et. Rabbim ol deyince olacak inşallah. Bizim istediğimiz evlat gelmesin, Rabbimizin bizim için istediği evlat gelsin inşallah. Şüphesiz o her şeyi layıkıyla bilendir.

tabi yumurtlama günü çok önemli biliyorum ama benim eşim güvenlik geceli gündüzlü çalışıyo birtürlü düzenli ilişkiye giremiyoruz bende buna bağlıyorum ayda belki 5 en fazla 7 diyeyim yani bunun etkiside olurmu acaba birde soğan kürünü çok tavsiye ediyolar bu ay onu deneyeceğim eşimede keçi boynuzu kürü içireceğim....hayırlısıyla inş.

bende 6. ayımda hamile kalmıştım merak etme daha erken 1 yıla kadar normalmiş zaten..şimdi meleğim 20 haftalık oldu inşallah sende hamilesindir kavuşursun bebişine...

tabi yumurtlama günü çok önemli biliyorum ama benim eşim güvenlik geceli gündüzlü çalışıyo birtürlü düzenli ilişkiye giremiyoruz bende buna bağlıyorum ayda belki 5 en fazla 7 diyeyim yani bunun etkiside olurmu acaba birde soğan kürünü çok tavsiye ediyolar bu ay onu deneyeceğim eşimede keçi boynuzu kürü içireceğim....hayırlısıyla inş.

yumurtlama gününü hesaplayıp gün aşırı düzenli ilişkiye girmek gerekiyor cnm

Bilmem ki, hiç denemedim öyle şeyler. Adet tarihinden başla 14. ve 15. günlerdeki ilişkilere dikkat et. Mesela hemen yataktan kalkma. Tuvalete gitme. Yarım saat bekle yatakta. Suyu direkt tutma. Bildiklerim bunlar. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Hamileysen mesaj at da sevineyim :))

insaallah yavruna bu ay kavusursun.test falan yapma henüz erken cünkü cikmazsa üzülürsün .benimde bes günüm var ama hicbir belirti yok,büyük bir ihtimalle hamile degilim,buna kendimi simdiden alistirdim ki hayal kirikligi yasamayayim diye.Rabbime güveniyorum o bizlere uygun günde bebislerimizi gönderecektir....

yok zaten geçen ay ve ondan önceki aylar yaptım hayal kırıklığına uğradım bu ay yapmayacağım bilmiyorum inşallah hamileyizdir diye umut ediyorum çünki umut etmek gerçekleşmenin yarısıdır diye düşünüyorum ama stres çok yapıyoruz sanırım ya o dediklerini yapıyorum yataktan hemen kalmıyorum yastık koyuyuorum tuvalete bazen çıkıyorum yalan değil ama inanaın herşeyden çok istiyoruz ......allah hepimize hayırlısıyla verir inşallah...........

hiç canını sıkma bunlar gayet normal hem çok uzun bir süre degıl kı ben de 6. ayımda hamile kaldım inşallah sende kalırsın sakın sitres etme biliyorum kolay degıl aynı seylerı bende yasadım sadece sabret....

Back
X