• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba

askmuzikali

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
36
9
298
şu an 83 kiloyum.kilomdan memnun değilim.elma diyeti yapmayı düşünüyorum.ama sağlığımdan olmak istemiyorum.bayrama kadar 10 kilo
verebileceğim bir diyet öneriniz var mı?
elma diyeti sağlık mı? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?
şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba

Bende ıstıyorum ama imkansız hatta bugun tv8 de Dr Gürkan Kubilay vardır ayda 2,5 kg dan fazla kılo verenler kastan verıyor dedı :18:

Bayrama 4 hafta var

yasın kac, boyun kac , sağlık problemın var mı, gün içinde spor yürüyüş yapıyor musun ve hıc dıyet yaptın mı daha once?

gibi bir sürü soru geldi aklıma ama en iyisi doktora gitmen ve ondan bilgi alman

bende zayıflamak istiyorum ama sağolsun metocum çok zayıf hızlı kilo veremiyorum banada yardım edin bacılar nolur yaaa

Merhaba

Bende ıstıyorum ama imkansız hatta bugun tv8 de Dr Gürkan Kubilay vardır ayda 2,5 kg dan fazla kılo verenler kastan verıyor dedı :18:

Bayrama 4 hafta var

yasın kac, boyun kac , sağlık problemın var mı, gün içinde spor yürüyüş yapıyor musun ve hıc dıyet yaptın mı daha once?

gibi bir sürü soru geldi aklıma ama en iyisi doktora gitmen ve ondan bilgi alman

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum.
yaşım 29.168 boyundayım.
evimde yürüyüş bandım,bisikletim,mekik aletim var.kullanmıyorum spor yapmak vucüdumu şişiriyor sanki.bir de diyet yaparken spor yapamıyorum çok halsiz oluyorum.
diyet dediğim ise az yemeye çalışıyorum.akşamları 6 gibi akşam yemeğimi yiyiyorum.

elma diyeti veya başka bisey yaparak belki hormonlarını bozabilirisin
bide mesala her elmada zayıflatmadıgı gibi meyveninde fazlası kilo yapabilir
2 sene önce bende diyetisyene gitmiştim
size tavsiyem
ögün atlamadan,azar azar ve kilo yapmıyan hafif seyler yemenizi tavsi edrim.
mesala patates kızartması hamur iişleri yaglı yiyeceklerden sakının abur cubur yemeyin
kısa sürede istediginiz gibi kilo vermeye başlarsınız
allah kolaylık versin.

Back
X