Erkek İnfertilitesi Merhaba

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yavrum benim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
1.737
2.394
53
37
Arkadaslar birsey danışmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap verirmisiniz eşimin sperm sayisi düşük keçi boynuzu özü aldım nasıl kullanacak ve ise yariyormu diğer ay tüp bebek yaptıricam hareketlilik için ise yararsa ins

canım selam keçiboynuzu özünü sabah akşam aç karnına bir yemek kaşığı kadar verebilirsin..özünden ziyade keçiboynuzu suyunu içirmeni tavsiye ederim...

Canim teşekür ederim bilgin için onun aktardan mi alıcaz eşim almış keçi boynuzu özü pekmezini.sizde ise yaradı mi

Canim teşekür ederim bilgin için onun aktardan mi alıcaz eşim almış keçi boynuzu özü pekmezini.sizde ise yaradı mi

canım bak aşağıdaki gibi uygulaman lazım
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız. tadı biraz kötü ama kokusunu almadan bir dikişte içsin..

benim eşim 2 haftadır kullanıyor keçiboynuzu kürünü..bundan 1 ay önce 1 ay boyunca havuç suyu içirdim her akşam yemekten 2 saat sonra..her sabah saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir, sabah akşam doktorun verdiği proxeed plus(vitamin) , sabah aç karnına ceviz..akşamları 1 adet muz ve karışık kuruyemiş veriyorum. takviye olsun diye keçiboynuzu özünü veriyordum ama keçiboynuzu kürüne başladıktan sonra bıraktım...işe yaradımı yaramadımı bu yaptıklarım yarın belli olacak yarın eşim sperm testi verecek yazarım sonuçları..

Canim benim çok teşekkür. Ederim uzun uzun anlatmisin canim bende muz veriyorum her akşam ceviz fındık fıstık.aktardan alaçam yapıcam ins sperm testinde istediğiniz şekilde yükselmiştir arkadaşım tüp bebek yaptıricam biz diğer ay eşim iştio Rabbim herkesin muradıni versin je kadarlik evlisin iz bize doktor ilaç vermedi anlamadim:(

Canim benim çok teşekkür. Ederim uzun uzun anlatmisin canim bende muz veriyorum her akşam ceviz fındık fıstık.aktardan alaçam yapıcam ins sperm testinde istediğiniz şekilde yükselmiştir arkadaşım tüp bebek yaptıricam biz diğer ay eşim iştio Rabbim herkesin muradıni versin je kadarlik evlisin iz bize doktor ilaç vermedi anlamadim:KK43:

Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu..amin inşallah canım..ben iki yıllık evliyim evliliğimizin 3 ayından sonra bebek düşünmeye başladık ama bir türlü olmuyordu doktorum 1 sene korunmasız ilişkiden sonra problem aramaya başlıyoruz dedi.bu geçtiğimiz mart gibi eşimdeki problemi öğrendik.sperm sayımızda problem yok ileri hızlı düşük %17 onu arttırmak için uğraşıyoruz..

Canim benim ins hepimiz için hayırlı haberler olur.benim hikayem çok uzun canim bende iki yıllık evliyim bizde bir sene önce doktora gittik bebeisim iz olmayınca ben bende saniyorum sorunun ama yok hersey normal hamile kalamiyorum snra doktor esin gelsin dedi eşim gitti doktora sperm yok yani sıfır azospermi bütün testler yapilio hep sıfır bir sebeple yok snra ben yıkıldım esimde tabiki tüp bebek bile sperm bulunursa yapılır dedi doktor snra variskosel var dwdi doktor dolplerultrason çekildik snra ameliyat oldu yüzde beş ihtimal çıkabilir sperm dedi doktor ve altı Ayy sabırsızlıkla bekledik çok şükür bin şükür sperm çıkışı başlamış hareketli hareketsiz bizde yakın zamanda tekrar test vericez çıkanlar la tup bebek olucak yani bugünumuze şükür canım biz bu döneme gelmek için çok uğraş verdik yani daha tüp bebek tedavisi visible öncesi bir yıldır doktordayiz arkqdasim

Canim ben havuç suyunu yapmak istedim ama narenciye sıkıcagim yok almam lazım robotla denedim olmadi :)

Canim benim ins hepimiz için hayırlı haberler olur.benim hikayem çok uzun canim bende iki yıllık evliyim bizde bir sene önce doktora gittik bebeisim iz olmayınca ben bende saniyorum sorunun ama yok hersey normal hamile kalamiyorum snra doktor esin gelsin dedi eşim gitti doktora sperm yok yani sıfır azospermi bütün testler yapilio hep sıfır bir sebeple yok snra ben yıkıldım esimde tabiki tüp bebek bile sperm bulunursa yapılır dedi doktor snra variskosel var dwdi doktor dolplerultrason çekildik snra ameliyat oldu yüzde beş ihtimal çıkabilir sperm dedi doktor ve altı Ayy sabırsızlıkla bekledik çok şükür bin şükür sperm çıkışı başlamış hareketli hareketsiz bizde yakın zamanda tekrar test vericez çıkanlar la tup bebek olucak yani bugünumuze şükür canım biz bu döneme gelmek için çok uğraş verdik yani daha tüp bebek tedavisi visible öncesi bir yıldır doktordayiz arkqdasim

canım benim ya evet çok uğraşmışsınız bak ne güzel başlamış sperm çıkışı inşallah tüp bebekten olumlu sonucu alırsınız..Rabbim yardımcınız olsun..

Canim ben havuç suyunu yapmak istedim ama narenciye sıkıcagim yok almam lazım robotla denedim olmadi :)

:) Evet katı meyve sıkacağı olması gerekiyor.Bende sırf havuç suyu sıkmak için aldım :) Bu arada eğer yaparsan havuç suyunu sakın keçiboynuzu kürüyle verme ters etki yapıyormuş..keçiboynuzu bitince havuç suyu yaparsın..

Allah Razı olsun arkqdasim ins sizdede daha olumlu gider Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin.yaridmlariniz için çok saolun gönlünüzce geçeni nasip etsin sizinde

Tamm canim Bnim teşekür ederim anlattığı için keçi boynuzu suyunu yapıcam aynen havuç suyu kalsın şimdi inş bundan olumlu sonuç alırız olmasa havucunda yaparız şifa Rabbimden canim.

Back
X