merhaba

:KK70: :KK70: çok güldüm tepkine ya Allah iyilik. Versin ama oyle demeyelim bence bizim şuan psikolojimiz bozuk yeni ayrildik ya :KK53: hirsliyiz.

En iyisi bizim karşımıza daha iyileri çıksın da bizde mutlu olalım :KK17: yoksa halimiz dumann
Yaa valla kalp kalbe karşıymış ben de sana özelden aynı temennilerde bulunuyordum o sırada canım benimm:KK19: inşallah zamanına denk gelmiştir de duamız tutar çok mutlu oluruz:oops:

Kimse ayrılsın istemiyoruz tabi ama şu an burda önemli olan konu sahibinin de moralini düzeltmek, çocuğun yeni kız arkadaşı da ayrılıp buraya gelip konu açarsa, ona da "aman sana erkek mi yok, boşver zaten o çok sigara içiyordu" deriz :KK53:

Yaa valla kalp kalbe karşıymış ben de sana özelden aynı temennilerde bulunuyordum o sırada canım benimm:KK19: inşallah zamanına denk gelmiştir de duamız tutar çok mutlu oluruz:oops:

Kimse ayrılsın istemiyoruz tabi ama şu an burda önemli olan konu sahibinin de moralini düzeltmek, çocuğun yeni kız ayrılıp buraya gelip konu açarsa ona da aman sana erkek mi yok boşver zaten o çok sigara içiyordu deriz :KK53:
Hahahahahah çok fesat değiliz dimi hakkimizda hayirlisi AMİNN!

Back