Öğretmenimin bakışları

Var böyle sapıklar.Bende 7.sinıftayken evli 6 çocuklu bir adam sürekli bana laf atardı.Komşumuzdu.Defalarca beni takip etti.Korkma yavrum gel gel dediği ses tonu hala aklımla.Bir kere kaçarak gittim eve.Bana birşey yapmadı.Bu olaydan bı süre sonra 20 yaşındaki oğlu boğuldu vefat etti.Ondan sonra kabuğuna çekildi..Şuan 35 yaşındayım.Gecenlerde anneme söyledim.Annem inanamadı.Keşke bize sôyleseydin niye sôylemedin ya sana birşey yapsaydı dedi Ama o yaşta insan korkuyor işte.Bitmiş geçmiş Büyütmeyin artık kafanızda..yolunuz uzun.Çok gençsiniz..inşallah bundan sonra bu tarz olaylar hiç yaşamazsınız

Böyle durumlar oluyor mu evet. Ama o yaşlarda çocuklar her şeyi yalnis anlama ve o taraflara çekmeye müsait oluyor. Sizin için demiyorum ama
Ben öğretmenim benim düzelmesi için baktığım oluyor çocuklara

geçen gün bir erkek öğretmen hakkında çocuklardan böyle bir şey duydum bir kızın elini tuttu herkes şahit falan diye bütün sınıf anlatıyor.okula yayılmış ağızdan ağıza.

Beden eğitimi dersiydi.

Genç yirmili yaşlarda idealist bi öğretmen vardı. bende yöneticisi olduğum için dersimde boştu bahcede yapılan dersi izliyordum. Parkurda çift şekilde yarisiliyordu. Son kalan kiz tek kaldı. Ogretmende onun eşi oldu parkurda o yüzden elini tuttu.

Bunu taciz gibi tüm okula yaydı çocuklar. Adamın daha 3 gun önce düğünü olmuştu. Ben görmesem kameralar olmasa birinin hayatı bitecekti.

Sözde tum sınıf şahit elini tutmasına. Ergenler yalnis yönlere çekebiliyor herseyi. Sizin için demiyorum fakat bu konular biraz hassas.

Umarım sizinkide bir yalnis anlamadir..bunun gerçekten yaşanması korkunç... gerçek olsa yahut olmasada bir psikolojik sorun yarattığı kesin. Terapi almanız gerek.
15 yasindaydim ve durumun gercekten farkindaydim ilgili davraniyordu yanima bir erkek arkadasim otursa morali cok bozulurdu erkekler sakalassa onlara kizardi yanlis anlama konusu olsaydi keske dediginiz gibi ki basta ben de oyle zannettim ama gun gectikçe artti terbiyesiz sorun cikaran bir ogrenci de degildim ergenler yanlis anlar diyorlar ama oyle degil diger ogretmenlerimle de goz temasimiz cok olurdu ama onlarin niyetinin iyi oldugundan asla suphem olmazdi

Dik dik bakacaginiza bence sözlü uyarın tabi bakma şeklinize göre degisir uyarma amaciyla bakmak baska hoslaniyormus gibi bakma baska
Sözle uyarmayı ikinci level olarak saklıyorum. Daha dün din kültürü öğretmenimizi şikayete geldi bayan bir veli. Çocuğa kitabını neden açmıyorsun demiş, çocuk aslında açacakmış, öğretmen onu uyarınca arkadaşlarının arasında rencide olmuş. Eve gidip saatlerce ağlamış. Çocuğumu ağlatan öğretmeni ben de ağlatırım diye kapıya dayandı

Sözle uyarmayı ikinci level olarak saklıyorum. Daha dün din kültürü öğretmenimizi şikayete geldi bayan bir veli. Çocuğa kitabını neden açmıyorsun demiş, çocuk aslında açacakmış, öğretmen onu uyarınca arkadaşlarının arasında rencide olmuş. Eve gidip saatlerce ağlamış. Çocuğumu ağlatan öğretmeni ben de ağlatırım diye kapıya dayandı
Burada konu açan velilerden bir demet :D

İlkokul öğretmenim sapıktı ve alenen yapardı bunu… 7 yaşındayız henüz. Sınıfın kızlarını masasına yanına alır,kucağına oturtur,özel bölgesini okşardı. Beni dudağımdan öptüğünü bilirim.🤦🏻‍♀️ Hiçbirimiz ailelerimize söyleyememiştik. Hala merak ederim,acaba bir gün yakalandı mı, sağlam bir dayak yemiş midir diye… Allah belalarını versin böylelerinin.

İlkokul öğretmenim sapıktı ve alenen yapardı bunu… 7 yaşındayız henüz. Sınıfın kızlarını masasına yanına alır,kucağına oturtur,özel bölgesini okşardı. Beni dudağımdan öptüğünü bilirim.🤦🏻‍♀️ Hiçbirimiz ailelerimize söyleyememiştik. Hala merak ederim,acaba bir gün yakalandı mı, sağlam bir dayak yemiş midir diye… Allah belalarını versin böylelerinin.
Inanmiyorum Allah kahretsin bunlari

Back
X