Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadslar normal dogum daha onceden yaptim ama sunni sanciyla cunkuu zamanim geciyordu budefada sunni sanci almaktan korkuyorum eltim sezeryan ol kurtul diyor..ama normal dogumuda cok istiyorum sizcee daha erken dusunmek icin demeyin benim hep aklimda:)))
bende normal doğum istiyorum inş bi problem olmazsa normal doğum yapıcam bende ilk doğumumu normal yaptım tabiki kolay değildi zorlukları vardı ama sezeryana göre daha çabuk toparlanıyosun sütün hemen geliyo ,bana çevremde sezeryan olan herkes sakın keyfi sezeryan isteme diyor, gerçi sonlara yaklaştıkça doğum korkusu sarınca aklından geçiyo insanın sezeryan yap kurtul diye ama sonuçta birgün zorlanıcaz ama sonraasında rahat edicez,bu arada kaç haftalıksın
Ben 12 haftalik önceki dogumum 9 saat sanci cektimm o yuzden cok korkuyorum ama evime gelince gecti bitti diyorum .. :)) sen kac haftalik gebesin ..
bende 30 haftalığım doğum yaklaştıkça bende korkuyorum ama hep olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum herşey bir günde olucak biticek bebişlerimizi kucağımıza alıcaz Allahın izniyle sende öyle düşün zaten senin doğuma çok var şimdiden kafanı bunlarla meşgul etme yoksa geçmez bu 6 ay canım
Haklisin aslinda bunu yiceksin bunu yemiceksin sorunu yok bebislerimizi kucagimiza alinca sancida neymisss :))))
tabi canım........
Cnm dun bana epidural dogumu onerdiler.
aynen. 1. çocuğumu epidural doğum oldu. çok memnunum. ve şimdi tekrar hamileyim inşallah yine aynısını planlıyorum. herkese kesinlikle öneririm.
Cnm dun bana epidural dogumu onerdiler.
aynen. 1. çocuğumu epidural doğum oldu. çok memnunum. ve şimdi tekrar hamileyim inşallah yine aynısını planlıyorum. herkese kesinlikle öneririm.
Evde mi yapiyorsun kursami gidiyorsun ...ve nasil oluyor :))18 haftalık hamileyim normal istiyorum. Duyduğuma göre hamilelikte yapılan karın kası egzersizleri doğumu kolaylaştıryor ve itmeyi daha güçlü yapıyomuş benim ilk olacak şimdiden hafif hafif yapıyorum böyle yapan varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evde mi yapiyorsun kursami gidiyorsun ...ve nasil oluyor :))
Cnm ben bi plates bandı aldım yere uzanıp yapıyorum hareketleri çok kasmadan 10 dkka falan iyi de geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi