Merhabaa sizce dönüş yaparlar mı ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Hayırlı bayramlar herkese
Çarşamba iş görüşmem vardı .şu an zaten Farklı bir kurumda çalışıyorum . Süreç hızlı ilerledi ik -ik müdürü-mesul müdür bi de çalışacağım alandaki kişiyle görüştürdüler beni . Başka adaylar da varmış sanırım . Yani bu kadar hızlı ilerlemesini beklemiyordum .görüşme olumlu geçti ama bazı yerlerde pot kırmış olabilirim .
Neden iş arayışındasınız dediler
Ben de şu an ki kurumum bana çok şey kattı bir çok alanda deneyim sahibi oldum ilk iş deneyimim olarak şanslı olduğumu düşünüyorum dedim sadece son zamanlarda koşulları beni zorlamaya başladı nöbet saatleri daha çok denk gelmeye başladı falan dedim .görüştüğüm kurumda zaten nöbet yok resmî tatillerde çalışma yok .o yüzden öyle ifade ettim sizce yanlış mı yaptım dönüş yaparlar mı ?

Negatif bir şey görmedim ben, bizim iş yeri nöbetli ve 2 shiftli, işe alım yaparken "çıktığım iş yerimde nöbetli çalışıyordum, o yüzden mutsuzdum" diyen birine tereddütle yaklaşmıştık mesela çünkü mutlu olmazdı bizde. Sizde öyle bir durum görünmüyor. Hayırlısı olsun

Evett başvurduğum kurumda nöbet kavramı yok .şu an ki kurumda sürekli nöbetçi dönüyor 1 ay gece nöbeti tuttuğumda oluyor .

gerceği soylemissiniz zaten bu yer de insanlik disi sartlarda calistiriyolarsa zaten size donus yapmamalari daha iyi olur. Ama bi firmanin iyi olup olmadiğini olumsuz da olda donus yapmalarindan anlariz. Bayramdan sonra donus yapilmazsa zaten dadik bir yer olduğu kesindir

Bence kendinizi güzel ifade etmişsiniz eski kurumunuzu kötülememişsiniz. Ama onların kafalarında belirli kriterler vardır. O kriterlere uyuyor musunuz ona bağlı
Şu an çalışuyor olmam onlar için problem mi . Yerine geçeceğim kişi atanmış ihbarını bekliyor

Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ben bir yanlışlık görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…